Razmisljam da kupim 572 trenutno na akciji. Kakva su ti iskustva sa njom?Evo i moja 572 se sve raspada,izgleda da Svedjani nemaju pojma da naprave testeru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Razmisljam da kupim 572 trenutno na akciji. Kakva su ti iskustva sa njom?Evo i moja 572 se sve raspada,izgleda da Svedjani nemaju pojma da naprave testeru.
Izvinjavam se što sam ti vređao testeru..Evo i moja 572 se sve raspada,izgleda da Svedjani nemaju pojma da naprave testeru.
Ma nema potrebe za izvinjenjem nego malo cudno ispada sto svi tvrde da su lose a niko ne spominje njene dobre strane.Mirosti veruj mi ovde su skoro svi sekaci batalili stihl ali daleko bilo da nije dobarIzvinjavam se što sam ti vređao testeru..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Nisam puno radio sa njom,potrosio sam 30-ak litara goriva.Ali onako neko vidjenje za sad je da je izuzetno jaka i brza,obrtaji ludilo,za moje potrebe i previse.Jbg i cena ti sve kaze.Razmisljam da kupim 572 trenutno na akciji. Kakva su ti iskustva sa njom?