Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Može više stvari da bude. Prvo očisti karb i promeni membranu. Ako nije to onda je najverovatnije valš vazduh.Danas da upalim moju husq.142e kad ono ima neku turažu tipa 60% gasa i nikako da smanji na ler a veci gas neprima,ostavljena ispravna al pre 4 meseca. Šta joj je ? Ako neko zna?
Мени се слично дешава са моторним тримером па претпостављам да је исти или сличан случај. Кад подигне број обртаја онда само отпустим гас и пустим да ради у леру. Издржи тридесетак секунди таман да се мотор мало прохлади. Пазим да се не угаси сам па доспем резервоар. Док одем по гориво са тримером, сипам и упалим до повратка на место кошења прође минут, два и мотор се мало охлади на леру па онда опет оптерећење.Zašto moja Jonsered 2159 podigne broj okretaja na leru kad je gorivo gotovo potrošeno? Jel iz skoro praznog tanka uz gorivo potegne i malo dodatnog zraka?
Hahaha. Dejane sad kad si napisao armada u glavi mi je sinula slika tebe kako uz zvuke Vagnerovog marša valkira upadaš u šumu sa dve motorke u rukama i jednom za pojasoma, a nesretna drva u sekundama padaju na sve strane.