Motorne testere

Miloše, ako su cene tako povoljne a uzimaš univerzalnu mašinu za kuću, možda razmisliš o MS360. Jeste nešto teža, ali je 4,6ks i hvata se u koštac i sa velikim drvećem. Opet, nije teška testera, a nosi i 3/8 lanac koji je u prednosti od '325.
Ako već imaš veću mašinu onda nema greške sa MS260.
 
Druze u sumu ne idem, za kuci odsece 10 m3 koje mi dovicu do kuce i neka vocka po dvoristu. To bi bio njen posao. Ja inace imam ms 250 i jako sam bio zadovoljan sa njom (za moje potrebe) ali 2 majstora joj rade pumpu za ulje za mac i to radi malo i opet problem. Procenio mi je 150e i da doplatim za neku drugu.
 
Onda majstore nećeš viđati najmanje 10 godina...
Savet: Radi 5 godina, sačuvaj svu dokumentaciju (eventualno orig. kutiju), prodaj, dodaj 200e i kupi novu.U tom slučaju majstore nećeš viđati više nikad.
 
Druze u sumu ne idem, za kuci odsece 10 m3 koje mi dovicu do kuce i neka vocka po dvoristu. To bi bio njen posao. Ja inace imam ms 250 i jako sam bio zadovoljan sa njom (za moje potrebe) ali 2 majstora joj rade pumpu za ulje za mac i to radi malo i opet problem. Procenio mi je 150e i da doplatim za neku drugu.

Pogledaj ova dva klipa, cest problem kod nekih sthil testera.Ako ti je sthil ta testera koja te zeza sa uljem.


 
Hvala na savetu, tajo ce i biti. A inace ms 250 je 2007 god i dosada nikakav prpblem a radila je i usluzno secenje sto prijateljima rodbini, a ovo ako uzmem onda za svoje potrebe i tih 10m3 mislim da joj za 5 god nece biti nst. Ipak je to samo 50 m3 za 5 god. To ljudi odsecu za 1 dan. A svidja mi se 260 ipak je malo profi model
 
Danas da upalim moju husq.142e kad ono ima neku turažu tipa 60% gasa i nikako da smanji na ler a veci gas neprima,ostavljena ispravna al pre 4 meseca. Šta joj je ? Ako neko zna?
 
Meni je se slicbo desilo na ms 180.pre neki dan stigla od majstora.pukao karter i propao semering na radilici...
Doduse moja je primala veci gas.
 
Htio bih da ocistim karburator i zamjenim membranu na h61, nesto me danas zezala u sumi, Uzeo bih karburator kliner, e sad zanima me sta sve treba demontirati sa karba, osim poklopaca gdje je sito i membrana. Jel treba izvrtati L i H i treba li vaditi onu iglicu ispod membrane ona valjda igra ulogu plovka. I treba li izduvavati kompresorom sve rupice?
 
Skini samo sito i membrane, nemoj dirati dizne...dobro izduvaj, sklopi i probaj...pogledaj i sito obavezno i njega očisti.
 
Otisao jutros da kupim membranu, ovaj u Husq. servisu mi dade kesicu sa kompletom za karburator, membrana, sito dva dihtunga. Promuckam prvo karb u benzinu, izduvam sa kompresorom, sklopim i pravo u sumu, Eno je sad rze ko bjesna kobila. Hvala Dejane na savjetu.
 
U ''Sumaprom'' Dvorovi, oni su ista firma od zvanicnog zastupnika u Srbiji za Husquarnu, e jbm li ga nisam pitao za Stihl, a nisam ni vidio u radnji nesto od njega. Evo ti broj 055 350-468.
 
Usled cega H268 kad hocu da rezem odozdo (sa donje strane) drvo onda kao da nema snage gusi se a kad rezem normalno kako se i reze uopste ne pokazuje da nema snage, pitam zato sto mi komsija rece da je verovatno za remont.
Prilikom paljenja kompresija je vise nego dobra, treba snage poprilicno da se zapne da bi upalila
 
Nazad
Vrh