Bosonoga
Član
Danas naći dobru 61-icu je prava lutrija. Gledam kod nas u oglasima svakoj manje više izvađena duša.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odmah sam otvorio i mislim da cela polovna od 1200 di radi posao ujutru cu pozvati.Evo ti link ispod mog posta...imaš polovne (original) za 10e, i nove (azija) 20e
A sa dr strane znaju da im drze cenu.Danas naći dobru 61-icu je prava lutrija. Gledam kod nas u oglasima svakoj manje više izvađena duša.
Ko i sve dr vreme ih je pregazilo.Još i gore...izvađena duša, a dekle stručno ofarbane...i stave "fabričko" stanje...To su testere koje su proslavili Husqvarnu kod nas u YU.Tomos je imao licencu i sklapao je još neke modele...(66, 266, 268).61-inica bila je najčešća...ali sve one redom su prastare mašine...
To ja imam pa neznam sta da radim s njom, a pitao me jedan da mu prodam, moja je original husq '98 god ja kupio novu, radjena joj i generalna pre 7-8 godPosto se povela prica o husq61 dosao sam na ideju da pitam kako se krece cena poklopca.
Hvala u svakom slucaju pogledacu na Kp.
Cika Jovo sta si odlucio o kupovini husq61 ?
Niko nista??Ovako, imam h61 kupljena je nova ''99 g., proizvedena ''98, pa me zanima jel' to stari ili novi tip, u cemu je razlika, od kvarova je imala samo izmjenu membrane, jos je na njoj original svjecica. Rezem oko 20- 25 metara drva godisnje, ono u sumi obaranje i sve ostalo. Primjetio sam da kada se uzme za rucku i rikohvat i nategne kao da se klima vise nego prije, jel' su to amortizeri kaput, ja u radu ne primjecujem nista. Takodje imam problem sa oduskom rezervoara, kada sipam gorivo u iskljucivo prazan rezervoar, poslije zimskog sna, gorivo procuri negdje na suprotnoj strani, curi neko vrijeme, kratko, pa kada je uspravim to stane. Kakva je procedura za zamjenu oba ova dijela tj. sva tri, jel moze neko da objasni tacnu proceduru, na yt ne mogu da nadjem.
Bravo !!!!На старој хускварни сам успео да скрпим црева тако што сам скинуо са аута црева која иду на метлице брисача. Таман еластична колико треба и промер је одговарао.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.