Ja sam bio ubedjen da se prvo koristi tanja turpija a posle deblja kad je lanac pri krajuZa oregon lanac 3/8 na kutiji stoji 5.5 do pola lanca, od pola 5.2 mm
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam bio ubedjen da se prvo koristi tanja turpija a posle deblja kad je lanac pri krajuZa oregon lanac 3/8 na kutiji stoji 5.5 do pola lanca, od pola 5.2 mm
4 milimetra...Koja turpija ide za ms180. Neku sam uzeo davno, ali mi se cini da je manja,tj tanjaa...
Muci me testera ,vilager, pali sve ok ,na leru radi normalno ,kad dam gas samo napravi booooo i ugasi se.
Sipao sam novo gorivo.
Sta moze da bude ?
ljudi u cemu je problem kad testera ne reaguje na stelovanje ler gasa tj sraf za ler gas okreces od kraja do kraja a nista se ne menja.-nista se ne dobija..
pali i radi lepo kad se malo zagreje ler gas se smanji do toga da se testera ugasi,posle toga tesko pali tj mora da se stavi na saug sa gasom da bi upalila.inace testera je stihl 026
brkin hvala,kolika bi trebala kompresija da bude
zapusen karburator...treba ga ocistiti i servisirati....potom prekontrolisati filter goriva,crevo i odusak u rezervoaru...