Да вам напишем кратку предисторију моје куповине, али да одмах напоменем вама који редовно сечете кубике и кубике дрва – ово што ћу написати неће вам бити од користи, нити интересантно, па мој пост слободно прескочите.
Ја, коме је моторна тестера до практично данашњег дана некако неуобичајена и егзотична направа, од јесени 2018. имао сам пик на једну, али ме је повремено искуство са ујаковом ћудљивом бензинском тестером навело да гледам на електричне тестере.
После лопатања по Нету и страних искустава, створио сам слику каква и електрична тестера треба: са уздужно постављеним мотором, да јој се стандардни мач фиксира са два вијка, попут бензинских тестера, без неких фенси система за шпановање ланца, да има све сигурносне системе, пожељно са меким стартом мотора, да се састоји од генеричких делова (да бих могао да их нађем од модела других марки, па и у кинеским он-лајн продавницама) и да буде фер цене.
И без шале – нашао сам једну такву. Прошлог пролећа је овај мој крај стрефила олуја која ми је остакатила флору око куће и у дворишту, па ми је после оног иницијални крчења дворишта, та електрична тестера постала преко потребна. Код пар продаваца где сам виђао ону „моју“, али свуда где сам звао, тренутно је нису имали „на стању“, али сви су ми говорили „зовите за две недеље“. И после пар мојих позива и уобичајених одговора троговаца „зовите за две недеље“, досадило ми је да чекам и поново сам кренуо у потрагу, али са неким другачијим критеријумима - потражио сам шта се нуди у најнижем ценовном сегменту и одабрао једну од најјефтинијих.
Тестера носи је марку „Флинке“ и по кутији са натписима на мађарском језику, рекао бих да те тестере довлаче из мађарских маркета. Коштала ме је четр'ес евра и кадгод да притиснете прекидач – она ради! Мач се фиксира на два вијка, као на бензинским тестерама, ланац је 3/8“ „Пико“, „Пајко“ или како већ да се правилно зове, шпанер је онакав какав и на бензинским тестерама. И поред уверавања продавца, нема кочницу на штитнику за руку, нема ни декларисаних 3200 вати, што ми је било јасно када сам видео танушан кабл за напајање. Ампер-клешта су показала да током сечења повлачи нешто преко 7 ампера, па испада да даје снагу од око половине декларисане, што је на нивоу већине електричних тестера, тако да ми не смета што су мало лагили са снагом мотора. Резервоар уља за подмазивање ланца е је капацитета око 1,5 деци. На моје изненађење, нема ни један сигурносни систем – нема кочнице ланца на оном штитником, када се отпусти прекидач, ланац се не зауставља моментално и шта већ може да имају електричне тестере.
Тестерица је лака и згодна за употребу и мени, који немам да пилам кубике дрва сваке године, је идеално. Када радим, радим сам и то буде у режиму – направим четири, пет или шест резова, одложим тестеру у страну, одем погледам нешто друго или седнем да попијем нешто 'ладно, па склоним то исечено дрво, донесем друго, окренем га како ми одговара, па поново направим неколико резова и тако у круг. Та тестера без проблема издржава такав режим и обим посла кога имам за њу. Обзиром да, како сам поменуо, тестера нема сигурносних система, морате увек да обраћате пажњу и да се осигурате да током рада, тестера не одскочи и направи вам раздељак на глави. Тај изостављање сигурносних система је једини минус кога могу да наведем, али са тиме може да се живи (и ради).
Ја сам до сада направио неколико ситних унапређења: од комада дебљег флаха направио сам и зашрафио на предвиђено место оне „канџе“ на тестери на које се она ослони и упире на трупац јер су на тестери биле изливене пластичне „канџе“, баш никакве функционалности. Потом сам приликом неког чишћења тестере приметио да је умањено подмазивање ланца. После расклапања читавог система за подмазивање, видео сам да је у резервоар за уље упао баш мали опиљак који се заглавио у испусту резервоара. Осим опиљка, ствар је била и у дефекту у ливењу пластике, што сам решио протеривањем бургије од 2 мм кроз испуст тог резервоара. После тога је све прорадило како треба. Наручио сам из Кине и одговарајући ланчаник, као и кинеску верзију оног „Пфердовог“ оштрача за ланац са са упакованих заједно три турпије и пар вођица. Ово сам пазарио јер сви који пишу о електричним тестерама, наводе да је оштар ланац изузетно важна ствар, што сам и сам брзо приметио.
Шта да вам напишем као закључак? Јесте ли чули за термин моторизовани бицикл? То вам је када узмете бицикл, обичан, свакодневни и накалемите му некакав мотор, па од свог бицикла направите.... бицикл, али са моторићем који га погура и до педесет на сат. Значи, остаје вам уско седиште, никакве кочнице и глинџави рам са лелујавим бандашима - мотоцикл свакако није.
Е тако ја видим електричну тестеру коју сам купио – она није права моторне тестера, већ моторизована ручна тестера. И као таква ми потпуно одговара.