BobanNB
Član
Ја мислим да је ово у питању, ваћаре ниско.ili sisaju ovce!
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ја мислим да је ово у питању, ваћаре ниско.ili sisaju ovce!
Tup ti je lanac.Sve ja to razumem i vidim da nesto nije ubredu u jednom momemtu lanac otpusten bas bas u sledecem zategnut kao pracka
Sisaju ovnovima, kad procene kvar na lošoj kompresiji, a ono popustile membrane, za batine!Za malo i ja tako da nagrabusim u ovlascrnom servisu!
Nije htela da pali (180) i odnese je burazer u ovlasceni servis gde sam je kupio i ovaj je ispred njega cas posla rasklopi i ni 5-6 kaze klip i karike mora zamena nema kompresiju verovatno zbog ne adekvatne mesavine i filter vazduha zaprljan, kaze cifru neku od 8000din. Buraz me na zove iz servisa i ja reko pa nisu normalni donesi je kuci necu da je popravljam! Nadjem ovog majstora iz Zablja i on je ispred mene pregleda i kaze ima dobru kompresiju naj verovatnije membrane, za par dana me zvao da je popravio kvar celih 1000din.
Sad skoro mi je spasao Jonsered za 1500din. I odneo sam mu skoro stihl 028av na remont.
A ovi iz ovlascenog servisa su konjine koje ili nemaju pojma ili sisaju ovce!
Trgovao sa majstor Bojanom, pošto nije mogao da opravi moju prodao mi je njegovuДа то ниси са мојим старцом тргово?
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Da bi se zamenio klip ili uradila generalna na ms180 postupak je isti...dakle otvaranje cele testere u deo....sto povlaci klip,semerinzi,lezajevi plus cena majstora kao i da radi generalnu...jos je postupak i duzi jel se mora cilindar ocistiti iznutra i prohonovati ... kod generalne samo vadis iz kutije novi i pakujes..Sto se mog slucaja tice od 8000 ja nigde nisam napisao generalni remon vec klip i karike, kreten je video da je klip navodno ostecen i hteo da me zvekne! Ja jesam ne iskusan sa testerama ali nisam glup. A sta da se radi prevaranata na sve strane.
Pošto sam pitao za savet red je i da kažem šta sam uradio:dao sam huskvarnu 142 koja me koštala živaca puno i 100e za polovnu stihl 025 koja nije otvarana, zasad utisci više nego odlični.
35 cm je mač i imam utisak da joj je maliOdlican potez..i isplatice se vrlo brzo...dobra 025 vredi...sigurno ce ti biti preporod posle mlitave 142... sa koliko zuba je rezna garnitura 25 ili 27.5....sa 25zuba/35cm testera postaje mala zver jako lagano radi a ucinak ogroman za tu klasu testera....