Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da za seosko domaćinstvo koje ima svoj zabran, branik, eventualno šumu treba malo jača stihl testera. Neka iz palete poluprofesionalnih. Da imaju pouzdanu testeru koja bi upalila kad treba.Znaci MS 180 moze da posluzi za 10-15 kubika hrasta godisnje? Moze li motor da savlada mac od 40cm za neka drva standardne debljine? Predlazem ocu da Stihl 4500 zamenimo 180-tkom, ali onje ubedjen da time nista ne dobija vec jednako slabu testeru.
Kako si zadovoljan i koju testeru si imao pre ove?Masinka zavrsila za ovu sezonu
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
Motorkom !!!@Dobrodol kako cepas ova drva?
Griješiš, nije veliki problem, teže mi je vući te trupce ručno kroz močvaru, u vodi i blatu do kolena...Tu je veći problem natovariti to na špediter nego iseći
Koju husqvarnu si imao,da nije mozda 61 koja je pravljena u saradnji ili sta vec sa tomos-om?Zadovolja sam sa masinom. Ne secem godisnje nesto puno drva, oko 30m(obaranje i secenje na metar). Imam svoje sume pa ima raznih drva, od topola i vrba koje ne mogu da obuhvate dva coveka do normalnih bagrema. Sve to uradi bukvalno iz zezanja. Zato smo je uzeli jer je profesional. Pre nje smo imali huskvarnu koja isto bilo jako jako dobra dok su bili original delovi na njoj. Ko je kupi nece se pokajati, jeste malo vece cena ali kontam kad je kupis miran si desetak godina. Rekli su mi u servisu kad sam je kupio da 2000m drva treba da uradi samo sa promenom lanca i sipanjem ulja i goriva.
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
Bar nešto tipa ms230/ms250. Nije mnogo veća, ali ipak se osjeti.
Imao sam 137, i bili smo jako zadovoljni sa njom.Koju husqvarnu si imao,da nije mozda 61 koja je pravljena u saradnji ili sta vec sa tomos-om?