Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Који ланци су добри? Користим Орегон ланац мање од сезоне и сав се расклимао . Пре њега сам имао Хускварнин и он није био добар.
Znaci MS 180 moze da posluzi za 10-15 kubika hrasta godisnje? Moze li motor da savlada mac od 40cm za neka drva standardne debljine? Predlazem ocu da Stihl 4500 zamenimo 180-tkom, ali onje ubedjen da time nista ne dobija vec jednako slabu testeru.Stihl MS180 !!!!
Definitivno, samo reči hvale i naravno PREPORUKA !!!!
Po meni, iz ličnog višedecenijskog iskustva.....
ispravio sam gresku u kucanju221 ne znam šta je , MS 211 bih pre uzeo nego MS 180
Sa MS180 godisnje spremam oko 25m3 drva za svoje domacinstvo , sve od sece u sumi do secenja na parce debljih komada (koji nisu za cirkular) , mac koji dobijas uz nju od 35cm joj je maksimum.Znaci MS 180 moze da posluzi za 10-15 kubika hrasta godisnje? Moze li motor da savlada mac od 40cm za neka drva standardne debljine? Predlazem ocu da Stihl 4500 zamenimo 180-tkom, ali onje ubedjen da time nista ne dobija vec jednako slabu testeru.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Znaci MS 180 moze da posluzi za 10-15 kubika hrasta godisnje? Moze li motor da savlada mac od 40cm za neka drva standardne debljine? Predlazem ocu da Stihl 4500 zamenimo 180-tkom, ali onje ubedjen da time nista ne dobija vec jednako slabu testeru.