Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Napisao si da ce ti 5 lanca biti dovoljno da izguras sezonu,tj. da iseces 40 m. drva. Pa to ti nisu kurtoni pa da ga jednom iskoristis i bacis. Inace moj lanac je isekao preko 100 m. i trenutno je negde na manje od pola , pritom sam ga nekoliko puta bas dobro "ubio" posto secem i vucena drva,pa se cesto nadje neki kamen. Ako se ne seku vucena drva,lanac moze da potraje dosta dugo i naravno da se ne ostri masinski,posto to brzo pojede lanac.Ne razumem šta je smešno?U principu svake godine uzmem po jedan nov,prošlu sam preskočio pa da ne izgubim red.
Imam dve motorke, staru Stihl 018, "pravilnije" ms180, jer sam gomilu delova na njoj menjao pa je više ovo drugo neg' prvo, i novu Stihl ms180...Ja sam dosad koristio standarnu varijanti piko i 35 cm pa sam mislio da olakšam sebi ako lakše radi sa piko mikro i 30 cm.
noćas sam razmišljao i zaključim da nemam potrebe menjati mač ima 3 lanca i danas od Brkina naručio još dva nova i izguraću sezonu tj mislim da neće biti problem iseći 40 m drva.
Kada mač strda možda i probam piko mikrox30cm.
Imaš tu limenu čauru da kupiš recimo u Šumoopremi, ali ti treba alat da bi je ugradio, donja strana mora da se zapertluje.Može li se negde naći biksna što ide u deklo za paljenje, a kroz nju prolazi kanap za STIHL MS660? Kanap je napravio kanal i cepa se. Ne može da traje ni 2 meseca. Od kako smo se dva puta vratili iz šume kući, nosimo po 2m rezervnog kanapa. Ili je ipak bolja varijanta napraviti na strugu?
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
https://www.peras.co.rs/proizvod/ulje-za-dvotaktne-motore-prosint-1l/Gde ima to,vidim oleo mac imam testeru njihovu pa da se slaže