Moja stilovka 044 zavrsila karijeru, nije isekla kod mene ni 30 40m drva pukao klip i ostetio sta je ostetiti moglo. Odneo je kod coveka gde sam je uzeo, on je otvorio, nije dirana bila do tad nikad, sve je orginalno u njij ali eto. Mislim da je sdo toga doslo zbog onog ko je stelovao pre mene karburator jer je H bilo zavrnuto skoro do kraja i radila sa tako siromasnom smesom da je brzo habala sve unutra i kod mene zavrsila karijeru. Posto pare naravno niko ne bi vratio nazad a ni punu cenu, uzeo sam mu neku stihl 023 da imam za ogranke.
E posto sam sad platio skolu, trazim nesto novo, ili skoro novo, skroz malo korisceno. Koristio sam bratovu ms260 od kad mi je ova crkla i to je stvarno zmija od motorke za svoju velicinu. Skoro da zadovoljava sve moje potrebe jer ne radim predebela drva.
Dakle, kakvi su vasi predlozi, sta da gledam, trazim. Ne moze covek da bude pametan, ove nove nisu kvalitet ni priblizan kao nekad a starije sve izradjene tako da...
Gledam stihl ms 271 lepo izgleda, nju bi mogao priustiti novu. Neki dan listam oglase naletim na skoro novu husqvarnu 562 xp 2016 nije mnogo radila, za 400e ali prodata brzo..