Moze naravno...ta villager vgs 20 je super testerica....
ako kupujes novu pitaj dali imas mogucnost za ti stave kraci mac i lanac...sa fabrickih 28z na 26zuba
sa 26 zuba testerica je mala zverkica
Potvrđujem u potpunosti, zet ima takvu, Villager VGS20S i prva ugradnja mač 40cm i lanac original Oregon, seče i biber crepove uzduž i popreko sa jednim zubom manjka na kraju posla...
Onda je (na preporuku moje malenkosti) kupio opet oregon mač od 35cm i lanac sa 26 zuba...
Naravno da je ovo dobitna kombinacija, jedino mi se ne sviđa kvalitet tog naknadnog "oregon" sklopa mač-lanac u odnosu na "prvu ugradnju)...
Mana joj je uljna pumpa, i skoro svaka 2-3 motorka ima ovaj problem već u okviru garantnog roka...
I ona plastika što prekriva uljnu pumpu je takođe žnj kvaliteta, inače, ovo ostalo služi korektno ali opet nedovoljno dobro u odnosu na Stihl MS180 koja bi joj bila neki pandan...
moze da se vredja koliko hoce ne bih da ulazim u neku jos od tih tema gde pokazuje svoje iskustvo mozda se uvredi ponovo tako da necu
poljoprivreda me ne interesuje jer nem lebac od toga
on mene neko kad nesto cuje nek bude siguran da sam to probao uradio itd nista napamet
Pa šta tražiš onda ovde kad te poljoprivreda ne interesuje?!
Ti pismen pa ne vidiš gde si (Poljoinfo-Forum o poljoprivredi) a mi ostali nepismeni?!
Nigde zareza, zapete, tačke, znakova interpunkcije, zakoči bratac i udahni malko!
Tek se ispilio a već kljuca po glavi...