Motorne testere

Ja sam za takvu namenu uzeo Villager20s , dobio sam gratis mac od 35cm i za njega uzeo stilov lanac, cini mi se da mnogo lepse radi sa macem od 35cm nego sa onim od 40cm sto ide uz nju.
Ili tako nesto ili Stihl 180 , koja jeste skuplja, ali sigurno mnogo bolja i kvalitetnija.

Po meni nista jace od toga ti ne treba, to su masine do 2ks, i dovoljno lagane i male da seces po starom vocnjaku gde treba i da seces nesto drva za ogrev.

Znaci za taj moj posao bi moglo da prođe sa 2ks, i ja sam gledao Vilager jer imam trimer koga ne štedim i zadovoljan sam pa reko i testera neka tako služi biću više nego zadovoljan.

Moze naravno...ta villager vgs 20 je super testerica....
ako kupujes novu pitaj dali imas mogucnost za ti stave kraci mac i lanac...sa fabrickih 28z na 26zuba
sa 26 zuba testerica je mala zverkica

druze za taj posao uzmes villager cena novog cilindra i klipa sa karikama je oko 2000din i godisnje da menjas pa se isplati jer villager ti je u stvari kao i kineske nista bolji kvalitet nije oni prvi trimeri villager stariji kao i testere su bili solidnog kvaliteta

Bice sa tobom ovde veselo(dok budes prisutan).
Uzgred, negde ti se zagubilo jedno 15-20 tacaka i zareza u gornjem pisaniju. Znamo da znas gde dodju, ali u brzini ih nestizes postaviti i to razumemo..
Takodje, nedostaju ti i velika slova, a i ms460 u linku koji trebamo da gledamo..

evo ti njihov originalni zvanicni sajt svih testera ali nam za 460 vec za 461 4,4kw
http://www.stihl.com/STIHL-power-to...-chainsaws-for-forestry/22099-131/MS-461.aspx

- - - - - - - - - -

Uzgred, negde ti se zagubilo jedno 15-20 tacaka i zareza u gornjem pisaniju. Znamo da znas gde dodju, ali u brzini ih nestizes postaviti i to razumemo..
Uzgred nedostaju ti i velika slova, a i ms460 u linku koji trebamo da gledamo..

ma ja ne pisem sveto pismo niti u chatu niti u forumima

Ucinilo mi se da ovde 'raspravljamo' o ms460?
Nemoguce da poznavalac kao ti nezna da je motor na ms461 potpuno razlicit i manje snage(ti sigurno znas i zasto jer su ti ljudi rekli kada si zvao)..

Takodje, nedostaju ti i velika slova, a i ms460 u linku koji trebamo da gledamo..

pa ja sam mislio ti se razumes u testere kao u punjace akomulatora trebao bi znati razliku izmedju 460 i 461 punjac akomulatora altenator dobro mu nisi predlozio da ugradi na bajs i da mota 500w da tera 30A budalastine ali ok vidim da znas znanje

- - - - - - - - - -

Ucinilo mi se da ovde 'raspravljamo' o ms460?
Nemoguce da poznavalac kao ti nezna da je motor na ms461 potpuno razlicit i manje snage(ti sigurno znas i zasto jer su ti ljudi rekli kada si zvao)..

hahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahhaahhaahah kakve budalastine majko moja e ajde zaobidji me sta se ja raspravljam sa nekim klinjom 460 i 461 su razlicite i manje snage hahahahahaahahahahhaah ovde ja zavrsavam pozdrav druze moj

nije vazno al zato je vazno da imas friziranu stihl ms 460 4,5kw ko ce meni zameriti dal sam stavio tacku ili ne a hoce li tebi zameriti sto lazes

Moze naravno...ta villager vgs 20 je super testerica....
ako kupujes novu pitaj dali imas mogucnost za ti stave kraci mac i lanac...sa fabrickih 28z na 26zuba
sa 26 zuba testerica je mala zverkica
Potvrđujem u potpunosti, zet ima takvu, Villager VGS20S i prva ugradnja mač 40cm i lanac original Oregon, seče i biber crepove uzduž i popreko sa jednim zubom manjka na kraju posla...:osmeh:
Onda je (na preporuku moje malenkosti) kupio opet oregon mač od 35cm i lanac sa 26 zuba...
Naravno da je ovo dobitna kombinacija, jedino mi se ne sviđa kvalitet tog naknadnog "oregon" sklopa mač-lanac u odnosu na "prvu ugradnju)...
Mana joj je uljna pumpa, i skoro svaka 2-3 motorka ima ovaj problem već u okviru garantnog roka...
I ona plastika što prekriva uljnu pumpu je takođe žnj kvaliteta, inače, ovo ostalo služi korektno ali opet nedovoljno dobro u odnosu na Stihl MS180 koja bi joj bila neki pandan... :osmeh:

moze da se vredja koliko hoce ne bih da ulazim u neku jos od tih tema gde pokazuje svoje iskustvo mozda se uvredi ponovo tako da necu poljoprivreda me ne interesuje jer nem lebac od toga :D
on mene neko kad nesto cuje nek bude siguran da sam to probao uradio itd nista napamet
Pa šta tražiš onda ovde kad te poljoprivreda ne interesuje?!
Ti pismen pa ne vidiš gde si (Poljoinfo-Forum o poljoprivredi) a mi ostali nepismeni?!
Nigde zareza, zapete, tačke, znakova interpunkcije, zakoči bratac i udahni malko!
Tek se ispilio a već kljuca po glavi...::lose::

Ma pusti ga Dobrodole, ne budi previse strog prema njemu, jos ce nam se i naljutiti..
Ovako ce mozda i zavoleti poljoprivredu, a i obnoviti gramatiku i pravopis..

Pa kakve veze ima testera sa poljoprivredom?!
A zato onaj frizira ms 460, frizira bastu njome po onim cukama hahahahahahahahahhaahahha
Vidim da ovde ima dosta pametnih, zato je srbija ovakva kakva jeste!!!
Moji poljoprivrednici uzivajte u poljoprivredi radeci za druge... pozzzzzzzzzzzz

Nazad
Vrh