Motorne testere

Poslao bi ti i za 3/8 veliki ali sam ostao bez ijedne
ulje je Fucsh veoma kvalitetno,jako lepo podmazuje.koristim ga duzi vremenski period i prezadovoljan sam sa njim...
ideja..hehe
ideja potice od mog dobrog drugara Bojana...sedeo covek u kafani koja je preko puta benzinske pumpe....i gleda kako ljudi dolaze na pumpu i u flasu od 2l sipaju benzin,kupe ulje od 100ml sipaju pola ulja a ostatak bace...pa se eto rodila ideja..probalo se pakovati u manje i eto zazivelo je

kad stignem napisacu posiroko specifikaciju ...za ovo TT ulje a i za ostala ulja,antifrize sto imam

Marko hvala ti na obavljenoj uslugi spasao si me.

Hvala crni gruja na pohvalama....trudim se biti korektan,svakom pokloniti nesto,imati kvalitet od delova i potrosnog materijala.

H61 me zeza. Rezala odlicno zadnja dva mjeseca. Sada mi se zalijece. Radi odlicno na leru, prima gas super, samo pod punim gasom se zalijece i vriska je. Podesavanjem H vijka ne pomazem joj. Ne mogu rezati nista, zaleti se i onda ono brooooo brooooo kao gasila bi se. Pali odlicno. Svjecica nova,elektronika, membrane, semerinzi mijenjani ljetos..

Poslano sa mog Picasso koristeći Tapatalk

Vidiš koliko znači dobar glas. Svaka čast.
Možda ćemo i nas dvojica sarađivati. Sale, ostavi koji poklon i za posle Nove godine :osmeh:

hazzee- po tome sto kazete sva sumlja pada na problem oko karburacije ili nekom od filtera(vazduha ili goriva)

milane-radujem se saradnji....za dobre ljude pokloncica ima uvek :osmeh:

Fuchs maziva u Nemackoj spadaju u najkvalitetnija. Ja do sada nisam koristio dvotaktole, ali jesam masti i poznat mi je taj kvalitet..
Ako je u pakovanju zaista ulje tog proizvodjaca, bilo bi dobro da se paker pozove i da tacnu specifikaciju na svojoj ambalazi. Tada, verovatno nebi uspeo upakovati tu kolicinu ulja koja bi bila zahtevana od trzista..
Inace, i ja sam dobitnik pokloncica, vec sam isprobao na trimeru i koliko vidim to je u redu.. Do sada je 10-tak bocica preuzeto..

Moja ergela....stilovka je u kvaru a nisam siguran dal bi ju uopste opremo.....imam jos i echo 650 takode u kvaru

Ja je neznam popravit a da je popravljam to ce mi izbit pare i poslije nike korist od nje...placena je 50 evra sa novim lancem i sluzila 2 godine dok nisam nabavio husvarne

Ak nije ribnula se sve može za male pare popravit pa i svu pomoč oko popravke bi dobio tu na forumu.Ima tu članova koji su pravi majstori za pile i mislim da bi dobio sve savete pa i koji dio ak bi trebalo.Inače se svi delovi još mogu nabavit novi na ebayu i nisu skupi jer postoji kineska kopija 070.

Ovo kod tebe prelijepo izgleda....bacio si me u razmisljanje da ju odnesem da se sredi.....Vidim da imas i 08 stil....rodak mi ima u odlicnom stanju al mu otisla uljna pumpa pa ako ima neko il ako se to moze popravit....trazili je po pijacama i kod lokalnih majstora pa nema

Nazad
Vrh