Motorne testere

Bila je u planu prosle godine kupovina neceg od 3-3,5ks ,ali se "iskundacilo" kupio neki grajfer za djubre da odmenim ledja.
A morace se u skoroj buducnosti nesto uzeti jer ovu malisanku koristim skroz neadekvatno ,sve zadatke ona odradjuje bez zamerke ali ja znam da joj time smanjujem radni vek.

Jel se nekom desilo ovo dosad

slike.php
[/URL][/IMG]
Verovatno lose obradjen ili odlven klip. Sigurno je pukao na lezistu za kariku. Je li original ili je skoro menjan klip?

Dobio 'luft' u zlebu za kariku, i od silnog udaranja na kraju odvalio.
Meteor vazi za solidnu firmu, ali moje iskustvo sa njim nije bas sjajno.

Pozdrav svima.
Planiram ovih dana da pazarim neku testericu. U uzi izbor su mi usle: oleo mac gs370 i husqvarna 236. Vidim da je gs180 dosta hvaljen ali je na mene ostavila vrlo labav utisak, mnogo bolje mi deluju po kvalitetu izrade oleo mac i husqvarna. Testera mi treba prvenstveno da raskrcim oko 1kj bagrenjaka. Nekada je na njivi bio salas i bagremi koji su poseceni i sada su izdanci uzurpirali poprilicnu povrsinu. Nema tu nekih kapitalnih drva, max 10-15cm u precniku.
Ima li neko navedeni oleo mac ? Bas bih voleo da cujem misljenje nekog ko je poseduje.

A koji model je malisanka posto posto ne vidim na slici

Sent from my Lead 3S using Tapatalk
markokg1982 ti je svojom nepogresivom intuicijom dao odgovor.
Batunga@
Koju god da uzmes neces pogresiti za taj posao ,prevagu u odabiru meni bi presudila servisna podrska ,ja imam sve za Stil i Huskvarnu u krugu od 10kilometara ,dok za Oleo-mac je to mnogo slabije.

Te izdanke mozes iseci bilo kojom testerom(ja predlazem ms180), a panjeve i zile bi trebalo povaditi/pocupati nekim traktorskim riperom ukoliko ne zelis da se stalno boris sa tim izdancima.

Mozes i u rano prolece kad olista total i jos jednom posle 20 dana to je moje iskustvo

Sent from my Lead 3S using Tapatalk

Rodjaci imaju Stihl 038 farmboss testeru, problem je da ne stvara dovoljno jaku struju i nece da pali. Svecica je menjana tako da nije do nje. Oni sumnjaju na magnete (ili elektroniku) koji sluze za paljenje, koliko bi to moglo da kosta?

2ue5fdk.jpg

- - - - - - - - - -

1qjyw4.jpg

- - - - - - - - - -

1qjyw4.jpg

- - - - - - - - - -

2gtdukw.jpg

- - - - - - - - - -

111sdgy.jpg

- - - - - - - - - -

nv2ipf.jpg

- - - - - - - - - -