Masseydyna4
Član
Ma to je bila samo sala nisam mislio da ce se neko uvrediti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uuuuuu al ste vi mekaniii sta bi tek radili sa ovom
To je 070 ili sto bi kod nas rekli sedmica
Al' je ova matora.... Ta je nasekla i izoobarala................Uuuuuu al ste vi mekaniii sta bi tek radili sa ovom
necu polovnu,polovnu imam pa me samo jadi nalaye od njeAko hoces polovno, vidi neku ocuvanu, ali samo profesionalnu! Ove hobi su po meni samo za potkresivanje grana i ezanje sitnijeg drveta. Suma hoce pouzdanu i jaku testeru, narocito za obaranje. Za novu Husqvarna je povoljnija, da li je bolja od stihla ne znam i necu da raspravljam. mislim da su i Stihl i Husqvarna odlicne i ima da sluze, samo ako znas da radis sa njima
necu polovnu,polovnu imam pa me samo jadi nalaye od nje
pa to su i meni rekli ya moju husdvarnu 61 i ja ulozio u nju 250e i ponovo ista stvar,i da od 10 majstora niko nezna sta joj je,u ovlasceni servis bila 3 puta,kad nesto odradi svoje to je za smece a ne za opravke,ona je radila 25 god i vise nema toga ko nju moze dovesti u red,novo je novo.Mene treba sega godisnje ya 50m drva,i svidjela mi se ms260 ili husdvarna 455 rancer iste su snagePa bice i toja polovna vrlo brzo. Ako se testera propisno odrzava i u ispravnom je stanju, ne vidim problem da radi kako treba.
Svaka Stihl profesionalna testera se uvek moze dovesti do fabrickog stanja(uz manje ili vece ulaganje). Amaterske testere su druga prica jer su im kucista plasticna, i mogu seciimo radi toga biti neisplativi za popravku.
Testera Stihl 036/ms360 se sigurno moze dovesti u stanje 'kao nova iz radnje'. A to je testera koja moze da radi jako dugo, prakticno neograniceno..
znam da je 365 bolja i jaca sega,ali ako sam dobro vidio ms260 ima samo 4.8kg,sto mi odgovara,jedino sto mi se nesvidja mac od 30cm,bili smio staviti od 45cm,kako je ona skuplja za 70e od 29 a ova jaca sega@Veliki,ako si u mogucnosti kupi H 365 i nema da razmisljas.Imaju je ovde dosta ljudi koji spremaju mnogo vise drva od tebe i jos se niko nije pozalio na nju.Jedino ume karburator da im napravi problem,ali to stvarno kad se naradi.Dobra je i ms 260 i H 455,mada su slabije i mislim da je ipak ms 260 bolja jer je se dokazala kroz godine eksploatacije,ranije kao 026,sad ms 260.
Uzmi MS 260. Ja imam generaciju stariju(026). Zver od testere. Mac 37cm, korak lanca 325, nije puno teska...Ja sam moju 026 kupio havarisanu za 60e i sa generalnom (Mahle sklop), macem, lancem, zvezdom i jos nekim sitnicama kostala oko 220 evra pre 6-7 godina. Kompresija i dan danas odlicna, a nasekla se i to lepo. Pokazala je da od nicega moze da se dovede u odlicno stanje, sto kod tebe nije bio slucajpa to su i meni rekli ya moju husdvarnu 61 i ja ulozio u nju 250e i ponovo ista stvar,i da od 10 majstora niko nezna sta joj je,u ovlasceni servis bila 3 puta,kad nesto odradi svoje to je za smece a ne za opravke,ona je radila 25 god i vise nema toga ko nju moze dovesti u red,novo je novo.Mene treba sega godisnje ya 50m drva,i svidjela mi se ms260 ili husdvarna 455 rancer iste su snage
E neznam,ulozio u nju 250e i nece da radi,ali odes u sumu i moras da se vratis radi sege,bruka,malo je falilo da je bacim kao prosle godine,no je otac uzeo,nju neka sitnica zajebava ali sto ko zna,kod mene je suma pitoma tu do 50 precnika,tako da mislim da mi je ova ms 260 odgovaraUzmi MS 260. Ja imam generaciju stariju(026). Zver od testere. Mac 37cm, korak lanca 325, nije puno teska...Ja sam moju 026 kupio havarisanu za 60e i sa generalnom (Mahle sklop), macem, lancem, zvezdom i jos nekim sitnicama kostala oko 220 evra pre 6-7 godina. Kompresija i dan danas odlicna, a nasekla se i to lepo. Pokazala je da od nicega moze da se dovede u odlicno stanje, sto kod tebe nije bio slucaj