bolec
Član
Obavezno sa tri karike klip ja sam menjao skoro i izaslo sve sa novim karburatorom 11000/karburator je 30 evra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa to joj je pored velike potrosnje jedina veca mana,ali zilav sam ja i mlad pa se ne plasim sto malo trese i izbija kamenje.Danas sam bas seko neke velike cerove,ali je nisam nosio u sumu jer me zeza crevo za mesavinu,ja sam ga nastavljao i nije to to pa moram da kupim novo.Nego ne znam da li ima za nju novo crevce da se kupi.@ Aca-Opel: Ova testera nema nikakvu amortizaciju, i nije ti bas zdravo koristiti takvu napravu..
MOJA GRESKA ,bio je sa jednom karikom sad je sa dve nebitno je sad to a karburatoru nista ne hvali a veruj mi radii poprilicno ,koja je cena kod vas u kraju karburatora ako nije tajnaKlip sa tri karike za 61 ? neverujem i taj karb od 30e mora da je kvalitetan.
Koliko ja znam sve husqvarne su pretezno sa 1karikom, ima i sa dve ali sa tri nevideh nijednu testeru a ne samo husqvarnu.
Ako si ih mnogo skinuo,tesko da mozes da ga vise koristis,a postoji mogucnost pucanja reznog zuba jer previse ulazi u drvo,a samim tim mu se povecava otpor koji trpi i eto opasnosti.Ako je pri kraju,bolje ga zameni,to ti je prijateljski savet.Na MS 290 sam poslednji put mnogo skinuo cistace pa mi sad pravi probleme,dosta trza i cim je uhvatim na kandzu u deblje drvo ona se ugusi.
Ima amortizere,i kao sto rekose kolege vredi te pare,ali da je ocuvana u svakom pogledu,jer bilo kakva ulaganja u nju te dovode do cene novijih,a samim tim i laksih modela.Da li Tomos Husqvarna 61 FF ima amortizere ? Valja li to šta ? Ima komšija dobro očuvanu ali traži 150 eu .Vredi li ona toliko ?