Tintoreti
Član
Mislis jako poucno, kako u sumu treba poneti i turpiju za lanac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam i dalje problem a nemogu da provalim sta je u pitanju i dalje mi kida lanac 5-6 put mi kida razlicite lance tj ne taj jedan isti a svi su original u stihlovoj radnji kupljeni . Testera je stihl 180 mac je jednom menjan ovaj je relativno malo radio .Jedino sto sam primetio je na samom vrhu maca nenaleze dosta dobro lanac gde je onaj lancanik ima dosta lufta ispod lanca . Sta predlazet6e da radim vise sam izludeo !! Da li je do maca ????
Drago mi je da si izneo fabricke preporuke za ms 180 i to je korisno, to niko ne spori.Moze da nosi iskljucivo 3/8piko(debljina clanka 1.3) ili 3/8 piko mikro(debljina clanka 1.1).
Naravno, to je poenta.
Drago mi je da si izneo fabricke preporuke za ms 180 i to je korisno, to niko ne spori.
Sad, da ja zelim da postupim kao ti, mogu da se uhvatim za tvoju rec "isklucivo" i da te napadnem da "nisi u pravu" i da "dezinformises" i "pises nesto samo da bi pisao" da je "bolje da cutis ako nemas sta da napise" i sve to sto si ti meni rekao, ali necu jer (iako se moze protumaciti da si dao odgovor samo da bi ispunio svoj ego) jednostavno ja cenim tvoj doprinos ovom forumu i istinskoj zelji da on napreduje pa makar to bio i savet o fabrickim specifikacijama lanca za ms 180.
Meni dobro lezi u ruci. I lepo cepa. Tesko se zabija u drvo, a da ne pukne drvo vec na pola proboja, zbog onih klinova sa strane.