Probao sam sa i sa pomeranjem magneta i opet corak. Ne znam kako bi bilo da probam sa mcculloch titan, ali to neka mi bude plan b, jer mi je takodje i to nedostupno - tako da bih morao da trazim itd... Nadam se da ce nesto upaliti na kraju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja ti je duzina maca na 064?NA 064 je pogonski zupcanik i lanac 3/8.Mislio sam da prebacim ovaj od 051 na nju posto je duzi,a meni treba takav mac.Da ne bih kupovao nov mac,zato sam mislio da prebacim ovaj.Merio sam i jedan i drugi,razlikuju se mozda za 0.1mm u kanalu.Neznam da li ce to smetati lancu.A taj stari nema zvezdu na vrhu,bez nje je.
Neznam sta covek oce ja kad sam sekao u ram-u za drva taman mi je pasovam 45cm da vata i nije mi trebao duzi mac i ta testera je uzivala sam tim macem letela kroz drvo!Koja je svrha 064 ako se stavi mac od 45cm?Po meni i 50cm nije nista za tu testeru,a 63cm je vec ok.Recimo ako neko nema debela drva bolje da uzme 036 ili 044 i mac 45cm ili 50cm i to je odlicna kombinacija,ovako kad se na 064 stavi mac 45cm deluje smesno i testera sa tim macem gubi smisao.Ipak je 064 jaka masina.