Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izna nedjlje dok se uhvati vremena probat ću da riješim to. Ako ne uspijem ovi serviseri jedva čekaju kakv poslićcinjenica je da se gusi zbog viska goriva,tj.manjka vazduha,dok je hladna treba joj vise goriva dok se ne zagreje,kasnije taj dotok vazduha koji ima sada nije dovoljan i dolazi do pogresne smese i motor se gusi,ponavljam ovo je jedna od mogucnosti koju lako mozes da proveris
Moja je slicno radila , nije htela da pali pa kad upali vrrela lanac kao luda na leru i cim krene udrvo ugasi se . Bio joj karburator pun sitne strugotine , ociscen i evo je radi kao prvog dana ali je pre dve nedelje malo zezala jer joj je filter za vzduh bio totalno zaptiven stinom strugotinom pa presisala i na kraju upalila i sasd radi posle ciscenja filtera rucnom pumpom. Pali dobro.Ljudi imam problem sa svojom pilom Husqvarna 340 je u pitanju. Kako kažu pali na prvi zub. Dok je hladna prima gas savršeno. Pustim je da se zagrije. Krenem da sječem drvo, izvršim npr. 2,3 presjeka. Polije imam osjećaj kad se više zagrije s dodavnjem gasa pođe da se guši. Malo je isturiram, ponovno proradi normalno, ali opet nakon 2,3 presjeka na drvetu javljaju se isti simptomi.