Tintoreti
Član
Nista ne cackaj, odnesi na servis testeru. Karburator se sam od sebe nikad ne rasteluje toliko da pravi takav problem. Moze skupo da te kosta sopstveno majstorisanje ako nemas neko iskustvo u stelovanju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Treba da kupim novi lanac za testeru Sihl 260 korak 325 31 zub, imam pitanje uvezi lanaca, secem staro drvo od gradje ima i mekano a ima i bagrem a suv ko barut, lance koje sam do sad koristio vec su bili dosta potroseni i kako sam poceo da secem tu staru gradju veoma brzo se zatupi lanac i posle ostrenja opet isto i kad je zub lanca ostao tanak jednostavno pokidaju se zubi na lancu, ostane lanac bez zubova.Moje pitanje gde kupiti kvalitetne lance i koje marke za ovakvu upotrebu jer mi je ostalo jos podosta tog suvog drva da posecem.Hvala svima na pomoci.
Kupis u ovlascenoj STIHL radnji.
Stihl lanci su meksi od ostalih proizvodjaca (husqvarna, oregon, carlton...) zakljucio sam da su najtvrdji oregon lanci. Bar oni sto se nalaze na nasem trzistu, ne racunajuci namenski tvrde lance sa posebnom geometriom zuba i jos 200stvari.
Ako hoces tvdji lanac kupi oregon-ov standardni lanac za tvoju testeru, ako neces da placas specijalne lance sa specijalnom cenom.To uvek imas u opciji od svih ozbiljnijih proizvodjaca.
Godinama radim sa STIHL lancima i nisam primetio da se istezu ko "gace",a jos da se skracuje lanac to nikad.Radim i sa OREGON lancima i po meni su tu negde,nema bitne razlike.Pada mi na pamet da si kupio STIL,a ne STIHL jer tako nesto do sad nisam cuo.Ja inace secem hrast,cer i grab,da ne bude zabune,a bagrem nisam nikad.u takvoj radnji kupio za malog ms 180 2 kom i bilo mi došlo da ih bacim - istežu se ko gaće . Zubi nisu ni do pola potrošeni ,a lanac sam morao da skratim za zub ipo i veoma brzo se još istego više mu nevalja ni korak . na svakom zubu sa donje strane ima utisnuto stihl
Godinama radim sa STIHL lancima i nisam primetio da se istezu ko "gace",a jos da se skracuje lanac to nikad.Radim i sa OREGON lancima i po meni su tu negde,nema bitne razlike.Pada mi na pamet da si kupio STIL,a ne STIHL jer tako nesto do sad nisam cuo.Ja inace secem hrast,cer i grab,da ne bude zabune,a bagrem nisam nikad.