Motorne testere

Cestitam na kupovini.
Imam je i ja i mogu da kazem da je moja omiljena testerica.Dobar odnos snaga/masa,mala potrosnja i dobar kvalitet.Kao sto Mirosti rece do 30cm precnika zakon,ja licno imam mac 38cm i seko sam i dosta deblja drva.

neka te dugo sluzi,sve pohvale za 026

Ljudi prevara .::jako_besan:::zli:

Testera sa kupujem prodajem. Komunikacija ok navodno extra i sve ostalo neke sitne mane , ali ipak je polovna .
Srećom poućen nekim iskustvima kad je stigla brza pošta pre plaćanja otvorim i imam šta da vidim . Auspuh polomljen nešto budžen , ručica kočnice čudno landara , lanac ,mač i lančanik novi (tako piše u oglasu ) kad pogledam jesu bili novi nekad. komresija :haha: ... i tako jednom rečju testera čisti škart .
Kao što rekoh srećom pogledah pre plaćanja , onda ga pozovem i sve po spisku i mašinu (gimilu gvožđa vratim ) .

ZATO UVEK OPREZ . Dokoni vrebaju da nekom uzmu novac
Pozdrav svima , a ja odo da tražim neku drugu mašinu . ako neko zna za neku 026 neka javi

Poslednja izmena:
Neki dan donese kolega mog drugara do mene Stihl ms 362 i stvarno sam se iznenadio kako bezveze izgleda. Materijali i zavrsna obrada mnogo lice na onu kinesku od 50€.
Nebih rekao da ta testera moze da radi 20 godina bez otvaranja kao moja stara 036.

Bas tako ,pre neki dan navratim u novu radnju Stihl u ZR.i izlozeni skoro svi modeli ,fali mozda 2-3 modela od manjih.znaci MS 250,260,271,290,291,361,362,itd do 880.i sto rece Mirosti na prvi pogled razocarenje,znaci sam izled plasticnih delova mi deluje toliko jeftino i nekvalitetno .sad nemora da znaci ali...meni se cini da je npr. nova husqvarna mnogo bolje uradjena.iako vise volim a i imam 2 stilovke,doduse starije proizvodnje(026,041 farm bos)

- - - - - - - - - -

cena je bila 185 . u svakom slučaju proveriti pa tek onda platiti UVEK jer nikad se nezna.

Druze ,tesko ces za te pare naci dobru pa jos 026.tako da treba odmah da ti je nesto sumljivo osim ako dobro ne poznajes coveka.I ja sam kupio istu takvu za 230e.iz servisa ,doduse ostavio neki covek da prodaju,ali mi receno da je uradjena generalna da je testera ok itd.kad ono prc.odmah primeceno da nepodmazuje dobro lanac,ajd u servis,kad tamo pogledaju cilindar jeste nov(sto i sam vidim)ali klip stari pa jos ostecen.tako da ti je danas kupovina ne samo testera prava lutrija.al trazi dalje uvek ima da se nadje nesto dobro i ocuvano samo se ne zaleci.

Bas tako ,pre neki dan navratim u novu radnju Stihl u ZR.i izlozeni skoro svi modeli ,fali mozda 2-3 modela od manjih.znaci MS 250,260,271,290,291,361,362,itd do 880.i sto rece Mirosti na prvi pogled razocarenje,znaci sam izled plasticnih delova mi deluje toliko jeftino i nekvalitetno .sad nemora da znaci ali...meni se cini da je npr. nova husqvarna mnogo bolje uradjena.iako vise volim a i imam 2 stilovke,doduse starije proizvodnje(026,041 farm bos)

- - - - - - - - - -
proletos ka dsma kupovao tesyeru isao sam da gledam stihl ,i mogu ti reci da su jeftinije od husquarne . Ali sam onda pricao sa drugarom koji je uzeo husquarnu da je njegov prijatelj kupio stihl od 1000 i nesto eura,uglavnom profi testera i kad je uzeo da je rastavi da na karburatoru pise made in china. Ja sam ipak uzeo husqvarna 445 koja je tad bila n snizenju 49 000. Sad vidim da su cnu jos spustili na 45 000. Zaista odlicna testera.

Ja radim u zelenilu i testere polovne sam uzimao za sebe i kolege od Milosa iz Loznice. Covek to uvozi iz svajcarske i stvarno su dobre. On ih prodaje na sajtu kupujem prodajem.
Bio sam kod njega u ponedeljak i ima trenutno dosta testera. Zapale su mi za oko dve stilke 034 i 064 a ima i jednu husqvarnu skoro pa glanc nova[ mislim da je u pitanju 365 ali nisam siguran jer sam je pogledao izdaleka]. Nije mi namera da reklamiram coveka vec samo da kazem da je on siguran prodavac.
U poslednje vreme se pojavila jedna osoba iz svilajnca koja skida slike testera sa interneta i postavlja na kupujem prodajem kao svoje a u stvari vrsi prevaru. Mesto testera salje razne stare stvari. Jedno vreme je imala dva imena bokica i milana. Prodavala je husqvarnu 365 i stihl 029. Pazite se

za te pare 026 ces tesko naci,dobra se ne moze naci ipod 250e

Zar su toliko skupe, imao sam srecu da kupim stihl 038av za 25.000 din sa par mana, morao sam da promenim filter za gorivo, nastelujem, promenim membrane i naostrim lanac...
Izgleda imao sam srece....

- - - - - - - - - -

Pitao sam jednom za savet ali cu ponoviti i malo preformulisati....treba mi testera za orezivanje vocnjaka i secu ogranjaka za ogrev, vazno je da je lagana....ako neko nesto slicno ima na prodaju ili zna gde mogu naci povoljno-polovno...tu sam da cujem svaki savet.

Stihl 026 je jako cenjena testera i naravno da je skupa.Odnosno kad se sve uzme u obzir nije ni skupa,ako je dobra 250e nije nikakva para.
Sto se tice 021,drug skoro uzeo polovnu i moze za vocnjak i ovrsine,a moja preporuka je H 340 ima je komsija godinama i radi bez problema i moze i malo deblja drva da sece.
Ja radim u zelenilu i testere polovne sam uzimao za sebe i kolege od Milosa iz Loznice. Covek to uvozi iz svajcarske i stvarno su dobre. On ih prodaje na sajtu kupujem prodajem.
Bio sam kod njega u ponedeljak i ima trenutno dosta testera. Zapale su mi za oko dve stilke 034 i 064 a ima i jednu husqvarnu skoro pa glanc nova[ mislim da je u pitanju 365 ali nisam siguran jer sam je pogledao izdaleka]. Nije mi namera da reklamiram coveka vec samo da kazem da je on siguran prodavac.
U poslednje vreme se pojavila jedna osoba iz svilajnca koja skida slike testera sa interneta i postavlja na kupujem prodajem kao svoje a u stvari vrsi prevaru. Mesto testera salje razne stare stvari. Jedno vreme je imala dva imena bokica i milana. Prodavala je husqvarnu 365 i stihl 029. Pazite se
Koja je cena za 034 i 064 sto su ti zapale za oko?

cena za stihl 034 je 215evra a 064 mislim da je 330 ili 340 evra. U super su stanju, obe imaju ekstra kompresiju. Krivo mi je sto nisam pogledao onu husqvarnu

Druze ja mislim da smo se nas dvojica culi vec preko kupujem prodajem si nesto prvo hteo da menjas husqvarnu za ovu moju 064av pa nesto odustao,jel tako il sam poglesio :ppozdrav:

cena za stihl 034 je 215evra a 064 mislim da je 330 ili 340 evra. U super su stanju, obe imaju ekstra kompresiju. Krivo mi je sto nisam pogledao onu husqvarnu
Ako su testere u super stanju onda su stvarno povoljne,narocito 034.Ima moj drug 034 i dosta je hvali,bas je zadovoljan sa njom.
Jedno 15km od mene je covek koji prodaje testere iz austrije,najvise Husqvarna,za 250 do 300e mogu da se uzmu stvarno vrh testere.Jos cujem da mogu odmah da se isprobaju pa cak i u sumi da se probaju pre placanja.Ljudi koji su uzimali od njega svi prezadovoljni.

Druze ja mislim da smo se nas dvojica culi vec preko kupujem prodajem si nesto prvo hteo da menjas husqvarnu za ovu moju 064av pa nesto odustao,jel tako il sam poglesio :ppozdrav:

Jeste tako je. Jedan od kolega me je molio da je ne prodajem nego da ostavim njemu. Na kraju sam odlucio da je nedam nikome nego da je ostavim za sebe iako sa njom ne radim mnogo. Ove godine je samo jednu lipu isekla.

Nazad
Vrh