Tintoreti
Član
Ja ima dve iste i trazim ako naletim na neku neispravnu za delove.Obicno idem kao sto rekoh husqvarna ful sintetika od 3,3 do 4% sve zavisi sta planiram da secem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije moja testera nikakvo cudo, vec testera k'o i svaka testera, samo kvalitetna stvar, odrzavana i koriscena normalno. Ja sam moju koristio za sopstvene potrebe do pre 5-6godina. Godisnje spremala oko 20-25m sto podrazumeva struganje na trupcice za cepanje i sada je u zasluzenom odmoru ali cenim da moze jos dosta da isece. Planiram narednih godina da spremimam malo drva opet za sopstvene potrebe gde bih aktivirao nju i jos jednu kao ispomoc i da se nadje za nedaj boze.
Mozesli da mi nabavis te neispravne testere od tvojih rodjaka kad mi vec pomenu, puno bi mi znacilo. Delova ima samo ih treba naci.
kolega moskva,30 -40 m nije nista (otprilike dva domacinstva),pogotovo za toliku masinu,znam dosta ljudi koji rezu preko 50 kubika godisnje sa 021 /023 godinama bez ikakvih problemaPozdrav svima.Posto vidim da ovde ima dosta dobrih I kvalitetnih masina hteo bih I ja da se pohvalim sa svojom masinom.Imam STIHL 08S vec 35 godina.Mislim da je negde oko 75 godiste.Sve na njoj je metal,osim filtera za vazduh I creva za gorivo.Teska je kao crna zemlja,i nema amortizere tako da se treses posle njene upotrebe kao j...n zec.Ali kad sve ovo stavimo sa strane I uzmemo u obzir da se sa njom svake godine obori I isece oko 30 do 40 metara drva,mislim da zasluzuje visoko mesto u svetu profesionalnih testera.I moram da dodam da danasnje testere novijeg tipa ne mogu bas da se pohvale takvim ucinkom.