Imam dvije motorke,Husqvarne su obadvije,prva je 455 Rancher x-torg(oko 55 kubika snage),i što se tiće snage i jaćine prezadovovljan sam stim,ali prima samo trećinu gasa i kada joj se da više gasa hoće da se ugasi tj. nešto je duši,do sada je bila kod pet majstora i nijedan joj nije otklono kvar a zadnji majstor je promijenio membrane i svjećicu,i kada se ugasi,u 90% slućajeva se teško pali(znali su mi prsti biti plavi kada radim sa njom od paljenja) a ta motorka nije izrezala do sad 150m kubnih drveta a stara je 3 godine,i pošto nam ona zadaje tolike probleme kupili smo prije dva dana Husqvarnu 372 profesional(oko 70 kubika snage)i ostavili smo je da odradi rezervoar da bi klip lego(po preporuci prodavca)i radila je 2 sata i 35 minuta sa jednim rezervoarom na štangasu,ostavio je i za nekih 5 sati uzeo je da je probam i nisam ni izrezo nekih možda 0,5 metara i najednom se ugasi,pregledo sam gorivo,goriva ima,opet je upalim probam ,nakon 2 sekunde punog gasa i opet se sama ugasi i sve tako,zna li neko šta bi mogo biti problem sa obadvije motorke?