Motorne testere

Mislim da je kopija, treba detaljno pregledati pre kupovine. Vidim da poteznica nije originalna ovako sa slike a za ostalo morao bih da vidim svojim ocima. Isto tako sam primetio da se plocica uopste nevidi; ili je nema uopste ili krije podatke sa nje..

Oglas je nestao :haha:

U subotu sam se malo zanimao i napravio sam kutiju za nošenje motorne testere na traktoru. Izgleda da će biti praktično jer pored testere u nju može da stane još dosta stvari koje su potrebne u šumi. Montira se i demontira veoma lako a mislim da je solidno tvrda. Mislim da se može iskoristiti i za razne druge stvari.
Evo pogledajte:
slike-101.jpg

slike-103.jpg

Kutiju sam napravi orginal za testeru, a razmišljam da napravim samo dvije vodilice (daske) i da se ubaci mač.
Planirao sam da okolo stavim tvrde spužve lai mislim da nema potrebe nije to neka velika trešnja na traktoru da je na prikolici onda druga stvar.
A pooklopac nisam stavio jer je kutija plića od testere pa ne bi mogla stanuti.
Nisam mogao napraviti veću jer onda ne bi mogao stavljati je kad mi je namontirano zadnje staklo (a ovako se bez problema može zatvoriti). Dole nisam htio više da je produbljujem jer sam želio ipak da vidim rudu nekad u prevozu treba pogledati da ne zapne za nešto i mra se imati pregled. A možda se u njoj nekad poveze nešto i u polje pa bi onda smetala toplingu.

Mogo bi da resis poklopac na drugi nacin,tako da stane testera i staklo da se zatvara,a da ne ides nize sa kutijom.Dobra ti je ideja sa tvrdim sundjerom,a mogla bi i gumom da se oblozi kaseta.

Nemam iskustva sa njom..mada nebi trebala biti losa...ona je cini mi se 2,3ks za svoje potrebe sasvim dobra...mada sam ja vise old type :osmeh:

prava kucna,naslednica 021,jedino sta mi se ne svidja na ovom modelu je to sto mac drzi samo jedan brezon ,nek je sa srecom i neka te dugo sluzi :ppozdrav:

Isprobana motorka, ja prezadovoljan, puca od snage, ne zalim novac sto sam dao, mislio sam da sam je skupo platio...Hvala na lepim zeljama...:ppozdrav:

Neka je sa srećom i da dugo služi, a uz dobro odmjerenu mješavinu i oštar lanac nema da omane.

I da, prava mašina nikada nije skupa. Stari je devedesete kupio u Austriji stihl 023 i još uvijek radi kao sat. Jedina posjeta majstoru je bila zbog promjene membrana koje su počele praviti problem prošle godine, a inače su bile prva ugradnja. Iskeširaš jednom i ostaviš unucima, a ne svako malo krpi i gledaj kad će zakazati. :osmeh:

Pozdrav svima. Imam motorku stihl 038 av, danas je stala uljna pumpa. Zanima me koliko kosta popravka i da li taj problem moze izazvati jos neki kvar, posto sam primetio tek posle 4-5min nakon sto sam primeto da ne baca ulje....malo vise se pregrejela u tom momentu.

Obavezno, veoma je jaka i pogodna za sve radove u sumi. Jedina mana je sto ima 12kg malo je teze sa njom raditi.
Uljna pumpa sa hobi testeru Husqvarnu 136 je kostala sa zamenom 60e, ne mogu na ci katalog rezervnih delova za Stihl....nadam se da ovde ima neko ko se razume malo bolje od mene.

Nazad
Vrh