Motorne testere

gledano sa slike (ne mora da znaci da sam 100% u pravu) ove sad malo teze,ali ima par detalja:
1.prvo cena,ovakvu testeru ne mozes naci ispod 150 - 200 e
2.svaka stihl testera ima nalepnicu (koja se tesko skida) na kocnici lanca gde pise izmedju ostalog i godina proizvodnje
3.ovaj mac ima vise od tih "32cm"
dozvoljavam da nisam u pravu,jer ipak sve posmatram sa slike,kad bi je uzeo u ruke bio bi siguran 100%

Meni deluje kao original.ono su nalepnice nekog servisa znači da je bila na nekoj opravci.možda je neko menjao baš ručicu kočnice a na novim zamenskim neverujem da ima nalepnice.ako su već ovako sve dobro iskopirali mislim da nalepnice ne bi bile nikakav problem
piše na maču dužina i on mi deluje originalno i prilično novo a najverovatnije je onaj od 40 cm.sve u svemu treba pogledati šrafove, lanac... uglavnom na svakom delu bi trebao da stoji stihlov žig

pozdrav svima,ja koristim jonsered cs2150 turbo korak lanca je 3 25, 36 zubaca imam je tri godine bez ijednog kvara a isekla je preko 2000 metara sto bukove sto hrastove sume posto se profi bavim drvima,vrlo je laka i posle duzeg rada nema da te bole ruke,a i vrlo je brza

Pre neki dan sam malo upalio testeru i kasnije sam skinuo svecicu da vidim kakva je. Bila je dosta vlazna. Da li neko zna zasto se to desava?

juce malo radio posle vise od 2 meseca,nekih 3 kubika cera,ovo je bruka kolko narod nema para,kaze 500 din odmah,a 400 kad primi penziju,a nisam ni ja mogao nesto mnogo da biram - daj sta das !

Ima kada neko nema para da plati, a ima bezobraznih kada im pokosis, a on ti kaze nemam sada dobices za mesec dana.. I za mesec dana kaze, za nedelju dana i tako u krug. A sto je najgore znas da ima para.

Ima kada neko nema para da plati, a ima bezobraznih kada im pokosis, a on ti kaze nemam sada dobices za mesec dana.. I za mesec dana kaze, za nedelju dana i tako u krug. A sto je najgore znas da ima para.
Takvom malo osisas glavu trimerom,ili dogovor unapred,kratko i jasno.Pre neki dan sam sekao breze sa H142 i mogu reci da posle ostrenja onim njihovim setom sablon+turpije,masina brije bukvalno.Jedino sto je upalila iz petog puta posto sam zimus nagruvao ulja u cilindar.Posle secenja,izduvavanje kompresorom i kao nova svaki naredni put.Ovaj decko sto je trazio testeru za po kuci,ne bi trebao da bezi od ovog modela,stvarno testera bez greske.Mislim da sam video da je oko 30000 din,neka internet cena,na zalihama,posto je stariji model

Nova H-365,
pri put jedva upalila, mokra svecica...
drugi put ponovo nece i masti svecicu.
nije nista dirano oko srafova L, T, H.
ima li to neke veze, tj da li mora da se nasteluju posto je stelovanje na njoj fabricko?

Pravac servis verovatno su membrane u karburatoru cim preliva . Probaj da ispraznis svo gorivo i da vuces kanap kad upali tad vrati gorivo i probaj da upalis. Kad budes palio vratis sauh i drzi pun gas. Nemoze da se rasteluje tek tako karburator. Neki drugi problem je po sredi. Sipaj svezu mesavinu.

pre ce biti da je stara mesavina,benzin vremenom ispari i ostane dosta veci procenat ulja od 2%,isprazni rezervoar,osusi svecicu,zaverglaj je nekoliko puta bez svecice,sipaj svezu mesavinu,zavij svecicu pa probaj

Nazad
Vrh