Motorne testere

I ja se u potpunosti slazem da treba izbeci ove MS,sem sto su novije nikakvih prednosti nemaju.026 je odlicna za te sitne poslove,gde nema debelih drva,a treba ceo dan da se radi.Recimo HUSQVARNA 440 je dobra isto za te stvari,a moze da posluzi i neki Villager.

Zahvaljujem se na savetima. Ja se ne razumem u rad i kvalitet testere imate li predlog ko prodaje polovne testere a da nije skart? Ako poznajete nekog molim za preporuku.

Samo slušam gde te odvedoše sa savetima polovna g...a batali za taj tvoj poslić uzmi slobodno neku testeru iz jeftinije klase i teraj imaš dve godine garanciju i bez brige

ajde nelupaj molimte ko brata!Sta kupice viladzer i odradice taj posao sto treba i moze samo da je baci posle toga,ovako lepo uzme polovnu dobru stilovku ili husqvarnu odradi posao i ostane mu testera...jer ce to "polovno govno" kako ti kazes nadziveti 5 viladzera!

@ bi zeleni

kao prvo ja se svima obraćam sa poštovanjem i uvažavanjem i ne dozvoljavam ti takvo obraćanje ni tebi ni bilo kome drugom jer na to nemaš pravo ( po mnogo osnova ) ako se ne slažeš sa mojim postom to je tvoja stvar i možeš drukčije reagovati a reći nekome da ne lupeta a čak ga ni ne poznaješ je krajnje nevaspitano ( blago rečeno)
prepravio sam ostatak poruke jer očigledno ovde ima "mnogo stručnjaka" i ne pada mi na pamet da se raspravljam

Nadzivece 5 Vilidzera i ponovo ce da ti ostane testera... Ne kupuj to sranje Vilidzer i tome slicno ima moj komsija Vilidzera i sekao malo sa njim i gotov je... Ne lici vise na testeru...

- - - - - - - - - -

@ bi zeleni

kao prvo ja se svima obraćam sa poštovanjem i uvažavanjem i ne možeš mi reći da ne lupam jer na to nemaš pravo ( po mnogo osnova )
kao drugo očigledno nisi baratao sa villagerom pa zato i pričaš tako uvek će više uraditi novi villager od polovnog stihla koji je verovatno već izradjen pa skrpljen da se proda i može da traje još koju godinu ili nekolko dana jer to je sa polovnim mašinama uvek lutrija
ja imam villagera još iz prve serije i naradio se baš mnogo i još uvek radi dobro i radiće

Druze to se jednostavno nemoze porediti... Kad crkne taj Vilidzer mozes ga baciti... Taj moj komsija otisao u prodavnicu po neke delove za njega i oni mu samo rekli da je to kao sa kineskim igrackama traje koiko traje i odpad... A za Stil imas sve delove i za 051 ako treba... :ppozdrav:

@ bi zeleni

kao prvo ja se svima obraćam sa poštovanjem i uvažavanjem i ne dozvoljavam ti takvo obraćanje ni tebi ni bilo kome drugom jer na to nemaš pravo ( po mnogo osnova ) ako se ne slažeš sa mojim postom to je tvoja stvar i možeš drukčije reagovati a reći nekome da ne lupeta a čak ga ni ne poznaješ je krajnje nevaspitano ( blago rečeno)
prepravio sam ostatak poruke jer očigledno ovde ima "mnogo stručnjaka" i ne pada mi na pamet da se raspravljam
uopste nisam mislio da te uvredim nego sam to rekao onako kao iz sale..

Za kucne potrebe Villager je odličan izbor a za profi upotrebu naravno da treba kupiti ozbiljan profi alat .

Evo mog iskustva što se tiče Villager-a, za kućnu upotrebu.U pitanju je VGS30.
Dakle, prošle godine radio normalno.Prezimio..i pre dva dana mu nalijem rezervoar mešavine..znači..kad je krenulo da lije i prosipa na sve strane, kao da sam odvrnuo slavinu.Nisam imao vremena ni da se okrenem, sva mi trenerka bila mokra od benzina.

Koliko se sećam(uz obzir da ne pijem alkohol),nisam igrao football sa njim, mada smatram da bi mu jedno dobro šutiranje leglo :ppozdrav:
Imam utisak da je pukao rezervoar,sam od sebe.Malo mi to čudno.Kada nakrenem testeru na desnu stranu..lije kao iz kabla..vratim je u normalan položaj..stane.Nakrenem na drugu stranu, prosipa negde kroz one otvore..užas, znači, užas.U rezervoaru mi ne izgleda ništa da je puklo..moguće da je negde spalo neko crevo..Pošto mi bilo hitno da nešto odradim, prosuo sam više od pola rezervoara mešavine, jer kada ima oko 1/3, onda manje prosipa..pa sam je kresnuo..radi..istrugao sam nešto sitno..ali sam primetio u toku rada da se guši motor..nema onaj zvuk ni snagu.
Ako neko zna u čemu je problem, da se ne mučim više i ne patim sa Vilidžer *ovnima.

nisam se javljao duze vreme u temi,kad ono jos traje besmisleni rat postovima stihl,husqvarna / villager :sta:,da nisam u kozi nekome ko bi procitao svih 203 strana (ako uopste takav postoji),jer barem 1/3 poruka u temi je puko ponavljanje stavova koji su u dubokim rovovima,da ne bude zabune,i sam sam komentarisao i zauzeo svoj stav o tome,ali sto je mnogo,mnogo je !

Pozz svima ,imam husqvarnu 272xp kad je upalim jedno 15 minuta zaga ko metak i onda pocne gubit gas.
Znaci moram je oslobodit rezanja i na gasu isturirat i kad opet osjecem dva tri trupcica ponavlja se isto.
Ako se kojim slucajem ugasi e onda crknuti dok upalis.
Probao sam svjecku mjenjat,isto.
Kontam da nije auspuh zacistit al nevidim nikakve sarafe za skinuti.
Zna li mozda neko kako se skida auspuh ili neki savjet?

Danas sam radio sa pilom i da vas obavjestim da je zezala zbog starog goriva.
Kupio sam novo gorivo i radi ko singerica.
U buduce kupujem manje kolicine goriva.

Nije ovo loše ali ne može ni da se primakne uslovima u šumi. Ni za obaranje ni za mjenjanje lanca. Trebali bi da stvore malo realističnije uslove, ovako djeluje kao da je posao drvosječe prost kao pasulj.

Ne vidim da je ovo toliko prosto kako ti se cini.
Jesi li probao nekada uciljati u metar gde drvo treba pasti? Da jesi i ti bi ga onda cinculirao.

Takmičenje je takmičenje a šuma je šuma.ovo je kao da obaraš drvene bandere u vojvodini(mislim na ravnicu).a gde je potok,gde su grane,gde je vetar.u šumi ipak nemoze svako drvo da padne gde bi ti zeleo nego ga oboris tamo gde proceniš da jedino moze da padne.
ovo je više kao sport u organizaciji velikih proizvodjača u cilju reklame
ja panj zagledam ovoliko samo kad treba da sednem na njega da doručkujem da me nesto ne bocne u zadnjicu

drugovi da li neko zna da li ima delova za husqvarnu 480 CD ova oznaka pise na njoj i jos ako dobro citam nevidi se 180 CS ili je 1800S

Nazad
Vrh