Evo mog iskustva što se tiče Villager-a, za kućnu upotrebu.U pitanju je VGS30.
Dakle, prošle godine radio normalno.Prezimio..i pre dva dana mu nalijem rezervoar mešavine..znači..kad je krenulo da lije i prosipa na sve strane, kao da sam odvrnuo slavinu.Nisam imao vremena ni da se okrenem, sva mi trenerka bila mokra od benzina.
Koliko se sećam(uz obzir da ne pijem alkohol),nisam igrao football sa njim, mada smatram da bi mu jedno dobro šutiranje leglo
Imam utisak da je pukao rezervoar,sam od sebe.Malo mi to čudno.Kada nakrenem testeru na desnu stranu..lije kao iz kabla..vratim je u normalan položaj..stane.Nakrenem na drugu stranu, prosipa negde kroz one otvore..užas, znači, užas.U rezervoaru mi ne izgleda ništa da je puklo..moguće da je negde spalo neko crevo..Pošto mi bilo hitno da nešto odradim, prosuo sam više od pola rezervoara mešavine, jer kada ima oko 1/3, onda manje prosipa..pa sam je kresnuo..radi..istrugao sam nešto sitno..ali sam primetio u toku rada da se guši motor..nema onaj zvuk ni snagu.
Ako neko zna u čemu je problem, da se ne mučim više i ne patim sa Vilidžer *ovnima.