Tintoreti
Član
Neznam, kazem ti, ja nebih dao vise od 70-80e ako je u dobrom stanju unutra i nije izubijana spolja. Neko bi dao vise, neko manje, u sustini mocna testera ali mnogo matora i teska. Prevazidjena odavno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj ti je savet Sthil MS180.Za kucnu upotrebu neunistiva.Ja je njakam vec 3 godine.Cena joj je oko 250e mada na akciji moze da se nadje i za manje para.@tintoreti....ili ko se jos doznaje koju ti predlazes testeru za neko samostalno koriscenje, ne profi i ne za usluge drugima...?? Za sredjivanje voznjaka, starih drva i tako ponesto kod kuce... Kazes da ne bi dao vise od 90e, a uglavnom su polovne te na netu oko 100e...citam ovde kom da neki kazu da je bolja polovna Huskv. ili Stilova od nove Enhelove ili Viliger...nasao sam i novu agm-ovu od 3ks za 12.000din...sumnjivo mi je sto je tako jeftina...pa hvala za bilo koji odg!
evo jos jedne kopije koja se prodaje kao original,OPREZ !
http://www.kupujemprodajem.com/Stihl-motorna-testera-MS-210-6318036-oglas.htm?filter_id=22146270