Motorne testere

zaboravio si pored ove 2 da stavis i dve 00,jer je "covek" sprasio 200 kubika bez problema i nema nameru da se na toj brojci zaustavi !
200m3..:haha::haha::haha: kaze garantuje za nju treba da je uzmem pa da mi crkne posle 2 kubika i da odem da mu je razlupam od glavu!

izvinjavam se za :off_topic:.Treba mi ovaj rukohvat (sa prve slike)..a u zamenu dajem rukohvat sa druge slike..inace testera je 064.
2z7o7y1.jpg
[/IMG]
w20wtw.jpg
[/IMG]

Ima na ebay-u ali daleko smo mi od ebay-a. Jedino ako ti je bas neophodno da imas ali mislim da ti ovo netreba.
Ako sam dobro shvatio svrhu ovoga to je valjda za rusenje lakse je drzati imas veci pristup testeri..ali mislim da nije u tomes stos..:sta: meni se ovako svidelo video sam jednom uzivo i jako lepo izgleda....a ja volim kad mi je masina uredna i sve na njoj kako ja zelim..

Tintoreti druze nasao sam rucku...ovde kod nas u beogradu,al cena paprena 50E..Ja kad sam cuo umalo nisam pao sa stolice..izgleda da ce ostati obicna..:osmeh:

Ljudi treba mi pomoc. Nedavno sam pisao da mi testera radi na velikom leru i da sama vrti lanac, juce sam otvorio karburator i detaljno ga ocistio, stavio nove membrane, sito i iglicu. Kada sam je upalio radila je koliko toliko normalno ali je puno dimila, islo joj gorivo na filter vazduha i gasila se posle par sekundi rada na leru. Pretpostavljam da je smesa prebogata, kako da je nastelujem? Kada okrecem saraf L ka unutra, el je smesa bogatija ili siromasnije?

Kad zavijas smanjujes benzin a kad odvrces pojacavas. Dali si dobro spakovao membrane? Zavijes skroz pa kreni od jednog i cetvrt do jednog i po kruga na obe dizne. U tom polozaju treba da upali i posle steluj.
Dali si testirao karburator dali je dobar? Da slucajno ne preliva?

Nazad
Vrh