Tintoreti
Član
Kad smo vec kod toga, otvara se servis u mom komsiluku, koliko poznajem majstora bice to dobar servis, ne previse savremen ali strucan i sa iskustvom.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

profi,ali mnogi to ne znaju jer nema oznaku xp za koju misle da je samo oznaka za profi testere,ne znajuci da je to oznaka (pored toga da je u pitanju profi) i za testere velikog broja obrtaja,pa tako postoje profi masine bez xp oznake i to:353 (nekad 351),359,61(vise se ne radi),365...su odlicne profi masine koje imaju siri opseg snage i nesto veci precnik cilindra u odnosu na koleginicu xp klase.Rade na nesto nizim obrtajima,ali su zato i nesto dugovecnijepozdrav imam jedno pitanje jel husqvarna 359 profi masina ili polu profi?pozdrav
uzmes lepo Stihlov duromatic i miran sijel zna neko gde ima da se kupi ovakav mac ali interesuje me smao ovakav..treba mi 3/8 1.6 50cm moze malo vise...evo jedna slika a evo i video
[/IMG]http://www.youtube.com/watch?v=-_l2lAdzHbE![]()
ma necu duromatic cuo sam da je on dugovecniji al da je masini teze da ga vrti nego rollomatic..
...ovde cu naj verovatnije uzeti u moto bike ima kod mene ali su oni MADE IN USA..i to su one kopije..sad imaju ova dva..Nemoj da zezas coveka nabavi mu ovaj GB mac sto hoce, stihl ima i na traficiJa ti mogu obezbediti original Stihl Rolomatic ES 63cm, to ti je promenljivi vrh sa zvezdom(bas taj koji trazis ali original Stihl).
Vec je u Beogradu i dobices ga sa novim Stihl lancom.
Mozes me kontaktirati na PP radi dogovora o preuzimanju.

Nemoj tintoreti da ga (da izvines) jebes vise pocece opet da se svadja..Nemoj da zezas coveka nabavi mu ovaj GB mac sto hoce, stihl ima i na trafici![]()
![]()

Nemoj tintoreti da ga (da izvines) jebes vise pocece opet da se svadja..![]()
![]()
ma necu duromatic cuo sam da je on dugovecniji al da je masini teze da ga vrti nego rollomatic..svideo mi se taj mac prvenstveno zbog boje.razmisljao sam i o stihl rollomatic ES to je onaj sa promenjivim vrhom..probacu da nadjem ovaj GB ako ga nenadjem videcu sta cu uraditi..inace treba mi za 064 a ona moze da tera i od 40 i od 80..meni bi najvise odgovarao 50-50 mozda i 60....jer nevolim da spajam drvo na skolski ovako odjednom ga celo presecem...hvala na odgovorima..
![]()

![]()

ljudi pozdrav bio sam juce u servisu obradili su mi lanac koji nije bio adekvatno ostren obrusili ivice maca i evo danas sam je probao brija . pesut imas pice tacno onako kako si rekao . cena mizerna za rad 150din tako da se isplati otici da se to sredi a ne ko neki kod mene u komsiluku urla mu motorka pa zaglavi a od secenja tuga , stvarno ne razumem logiku tih siledzija . uzeo sam u servisu t,j kupio i pilanol 240 din , ulje stilovo 140 din 100 ml naravno i uzeo silka 2.4 za trimer fs-90 on je 20 din metar tako da i nisu neke cene a ovlaasceni je stilov servis .