Tintoreti
Član
Kad smo vec kod toga, otvara se servis u mom komsiluku, koliko poznajem majstora bice to dobar servis, ne previse savremen ali strucan i sa iskustvom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
profi,ali mnogi to ne znaju jer nema oznaku xp za koju misle da je samo oznaka za profi testere,ne znajuci da je to oznaka (pored toga da je u pitanju profi) i za testere velikog broja obrtaja,pa tako postoje profi masine bez xp oznake i to:353 (nekad 351),359,61(vise se ne radi),365...su odlicne profi masine koje imaju siri opseg snage i nesto veci precnik cilindra u odnosu na koleginicu xp klase.Rade na nesto nizim obrtajima,ali su zato i nesto dugovecnijepozdrav imam jedno pitanje jel husqvarna 359 profi masina ili polu profi?pozdrav
uzmes lepo Stihlov duromatic i miran sijel zna neko gde ima da se kupi ovakav mac ali interesuje me smao ovakav..treba mi 3/8 1.6 50cm moze malo vise...evo jedna slika a evo i video
[/IMG]http://www.youtube.com/watch?v=-_l2lAdzHbE
ma necu duromatic cuo sam da je on dugovecniji al da je masini teze da ga vrti nego rollomatic..
Nemoj da zezas coveka nabavi mu ovaj GB mac sto hoce, stihl ima i na traficiJa ti mogu obezbediti original Stihl Rolomatic ES 63cm, to ti je promenljivi vrh sa zvezdom(bas taj koji trazis ali original Stihl).
Vec je u Beogradu i dobices ga sa novim Stihl lancom.
Mozes me kontaktirati na PP radi dogovora o preuzimanju.
Nemoj tintoreti da ga (da izvines) jebes vise pocece opet da se svadja..Nemoj da zezas coveka nabavi mu ovaj GB mac sto hoce, stihl ima i na trafici
Nemoj tintoreti da ga (da izvines) jebes vise pocece opet da se svadja..
ma necu duromatic cuo sam da je on dugovecniji al da je masini teze da ga vrti nego rollomatic..svideo mi se taj mac prvenstveno zbog boje.razmisljao sam i o stihl rollomatic ES to je onaj sa promenjivim vrhom..probacu da nadjem ovaj GB ako ga nenadjem videcu sta cu uraditi..inace treba mi za 064 a ona moze da tera i od 40 i od 80..meni bi najvise odgovarao 50-50 mozda i 60....jer nevolim da spajam drvo na skolski ovako odjednom ga celo presecem...hvala na odgovorima..
ljudi pozdrav bio sam juce u servisu obradili su mi lanac koji nije bio adekvatno ostren obrusili ivice maca i evo danas sam je probao brija . pesut imas pice tacno onako kako si rekao . cena mizerna za rad 150din tako da se isplati otici da se to sredi a ne ko neki kod mene u komsiluku urla mu motorka pa zaglavi a od secenja tuga , stvarno ne razumem logiku tih siledzija . uzeo sam u servisu t,j kupio i pilanol 240 din , ulje stilovo 140 din 100 ml naravno i uzeo silka 2.4 za trimer fs-90 on je 20 din metar tako da i nisu neke cene a ovlaasceni je stilov servis .