Motorne testere

jel zna neko gde ima da se kupi ovakav mac ali interesuje me smao ovakav..treba mi 3/8 1.6 50cm moze malo vise...evo jedna slika a evo i video
9tlg6g.jpg
[/IMG]http://www.youtube.com/watch?v=-_l2lAdzHbE

ovo što si ti stavio sliku je kinez http://www.qiruibar.com/ sa logom od australskog proizvođača GB http://www.gbbar.com.au/product.htm pa sad neznam što ti smatraš pod tim "samo ovakav" jel misliš takav sa izmjenjivim vrhom ili baš od tog proizvođača sa falsificiranim logotipom od drugog proizvođača :sta:

ovako bi inače morao izgledati original GB taj model mača

gb-pic_zps091ac05f.jpg

ili ovako (ovisi o točnom modelu)

11979d1249285114-gb-titanium-bars-picture-048_zps364aa52e.jpg

Poslednja izmena od urednika:
ma mni treba ta boja i taj vrh i naravno da nije kinez jer necu da kupujem mac svakih 20m drva....jel ima to negde u srbiji da se uzme

Oni imaju više modela sa promjenjivim vrhom (neki su u bijeloj boji) ovoga naranđastog nema kod mene ni zastupnik za tu firmu (nekih 20 km od mene) pa tako sumnjam da češ ga nači i u srbiji, koliko sam vidio na ebayu mu se kreće cijena od 60 AUD (u australiji) pa do 120 USD na američkom ebay-u a s obzirom na mentalitet naših (mislim ex yu) trgovaca cijena bi mogla biti još paprenija. Kod mene ima za kupiti model professional PRO-TOP i cijena mu je cca 25 eura a cijena vrha je oko 10,5 eura.

pozdrav imam jedno pitanje jel husqvarna 359 profi masina ili polu profi?pozdrav
profi,ali mnogi to ne znaju jer nema oznaku xp za koju misle da je samo oznaka za profi testere,ne znajuci da je to oznaka (pored toga da je u pitanju profi) i za testere velikog broja obrtaja,pa tako postoje profi masine bez xp oznake i to:353 (nekad 351),359,61(vise se ne radi),365...su odlicne profi masine koje imaju siri opseg snage i nesto veci precnik cilindra u odnosu na koleginicu xp klase.Rade na nesto nizim obrtajima,ali su zato i nesto dugovecnije

- - - - - - - - - -

jel zna neko gde ima da se kupi ovakav mac ali interesuje me smao ovakav..treba mi 3/8 1.6 50cm moze malo vise...evo jedna slika a evo i video
9tlg6g.jpg
[/IMG]http://www.youtube.com/watch?v=-_l2lAdzHbE
uzmes lepo Stihlov duromatic i miran si

ma necu duromatic cuo sam da je on dugovecniji al da je masini teze da ga vrti nego rollomatic..svideo mi se taj mac prvenstveno zbog boje.razmisljao sam i o stihl rollomatic ES to je onaj sa promenjivim vrhom..probacu da nadjem ovaj GB ako ga nenadjem videcu sta cu uraditi..inace treba mi za 064 a ona moze da tera i od 40 i od 80..meni bi najvise odgovarao 50-50 mozda i 60....jer nevolim da spajam drvo na skolski ovako odjednom ga celo presecem...hvala na odgovorima..

Ja ti mogu obezbediti original Stihl Rolomatic ES 63cm, to ti je promenljivi vrh sa zvezdom(bas taj koji trazis ali original Stihl).
Vec je u Beogradu i dobices ga sa novim Stihl lancom.
Mozes me kontaktirati na PP radi dogovora o preuzimanju.

ljudi pozdrav bio sam juce u servisu obradili su mi lanac koji nije bio adekvatno ostren obrusili ivice maca i evo danas sam je probao brija . pesut imas pice tacno onako kako si rekao . cena mizerna za rad 150din tako da se isplati otici da se to sredi a ne ko neki kod mene u komsiluku urla mu motorka pa zaglavi a od secenja tuga , stvarno ne razumem logiku tih siledzija . uzeo sam u servisu t,j kupio i pilanol 240 din , ulje stilovo 140 din 100 ml naravno i uzeo silka 2.4 za trimer fs-90 on je 20 din metar tako da i nisu neke cene a ovlaasceni je stilov servis .

Ja ti mogu obezbediti original Stihl Rolomatic ES 63cm, to ti je promenljivi vrh sa zvezdom(bas taj koji trazis ali original Stihl).
Vec je u Beogradu i dobices ga sa novim Stihl lancom.
Mozes me kontaktirati na PP radi dogovora o preuzimanju.
Nemoj da zezas coveka nabavi mu ovaj GB mac sto hoce, stihl ima i na trafici :osmeh: :ppozdrav:

GB macevi su zaista kvalitetni, ali koliko znam nema ih u Srbiji. Meni stoji jedan GB za Husqvarnu(32 zuba) sa lancem, ako nekom treba poslacu odozgo za 20-tak dana.
Nije sa promenljivim vrhom, nego sa standardnom zvezdom.

- - - - - - - - - -

Nemoj tintoreti da ga (da izvines) jebes vise pocece opet da se svadja..:osmeh: :ppozdrav:

Niko, nikog nemoze vise za..bati nego sam sebe.

ma necu duromatic cuo sam da je on dugovecniji al da je masini teze da ga vrti nego rollomatic..svideo mi se taj mac prvenstveno zbog boje.razmisljao sam i o stihl rollomatic ES to je onaj sa promenjivim vrhom..probacu da nadjem ovaj GB ako ga nenadjem videcu sta cu uraditi..inace treba mi za 064 a ona moze da tera i od 40 i od 80..meni bi najvise odgovarao 50-50 mozda i 60....jer nevolim da spajam drvo na skolski ovako odjednom ga celo presecem...hvala na odgovorima..

Boja ce posle 5-6 ili malo vise metara drva da se skine.

- - - - - - - - - -

Nemoj tintoreti da ga (da izvines) jebes vise pocece opet da se svadja..:osmeh: :ppozdrav:

Uz svo postovanje prema kolegi mirostiju , zeleni, mirosti se sam namesta , a kad se sam namesti greota da mu se ne ucini . Izvinjenje kolegi forumasu mirostiju.Ostalima izvinjenje zbog :off_topic:

Vidi ti njega, ja mu pomazem da dobije mac koji mu treba a on meni da nekog bejem? Aaaaa sad si me uvredio .....:riba:

Ne, stvarno sam ga ubedjivao da ti to nabavi jer to se tamo nalazi lako i ako vec dobavlja delove iz Nemacke sta ga kosta da mu spakuju i jedan mac kad bude isla tura?

Ako je samo boja u pitanju mozes ofarbati i svoj stari mac u ovakvu boju i izadje ti dosta jeftinije.....

ljudi pozdrav bio sam juce u servisu obradili su mi lanac koji nije bio adekvatno ostren obrusili ivice maca i evo danas sam je probao brija . pesut imas pice tacno onako kako si rekao . cena mizerna za rad 150din tako da se isplati otici da se to sredi a ne ko neki kod mene u komsiluku urla mu motorka pa zaglavi a od secenja tuga , stvarno ne razumem logiku tih siledzija . uzeo sam u servisu t,j kupio i pilanol 240 din , ulje stilovo 140 din 100 ml naravno i uzeo silka 2.4 za trimer fs-90 on je 20 din metar tako da i nisu neke cene a ovlaasceni je stilov servis .

dolazim ja stalno u Leštane tako da nemoj posle nisam reko:ppozdrav::haha:
ma to je klasika nemoze bas svako da vidi golim okom ali klasični simptomi kad je neko smotan u levu ruku kao ja pa onda dobro zna
a kad je lanac tup onda se pritisne dobro pa se "zatupi"i mač i onda glavi u sečenju debljih
skoro sam video dobru foru oštrenja lanca šrafilicom.uhvati se turpija šrafilicom na drugu stranu se drzi nekom caurom da se vrti.srafilica ide u levo i desno.nema da guraš vuceš samo polako steluješ ugao i cepaš.nisam još probao ali izgleda da radi

Nazad
Vrh