Motorne testere

interesuje me cena maca za stihl 3/8 duromatik

Vidi ti njega, ja mu pomazem da dobije mac koji mu treba a on meni da nekog bejem? Aaaaa sad si me uvredio .....:riba:

Ne, stvarno sam ga ubedjivao da ti to nabavi jer to se tamo nalazi lako i ako vec dobavlja delove iz Nemacke sta ga kosta da mu spakuju i jedan mac kad bude isla tura?

Ako je samo boja u pitanju mozes ofarbati i svoj stari mac u ovakvu boju i izadje ti dosta jeftinije.....
a salim se ja malo nemoze sve biti ozbiljno..:ppozdrav: ako moze da nabavi nebi i skodilo al prvo da kaze cenu..:osmeh:

Ti izgleda imas problem sam sa sobom!?Nepravim se ja pametan (to mogu svi da primete) za razliku od tebe ko sta radi mirosti samo nekog ponizava i pokusava da naljuti.. i naravno ako mozes nabavi mi taj mac i reci cenu..ako nemozes zavrsavamo svu pricu oko maca..

Bojim se da ti ni sam sebi nemozes pomoci, pa kako bih ti ja pomogao. Sto god sam ti rekao ti si to izvrnuo u nekom smeru koji je samo tebi jasan.
Ono sto kazes nemoj ga je..ti, normalno vaspitan covek sebi sigurno ne dozvoljava, ali ja opet u to ne ulazim i to je tvoja licna stvar.
Ali ipak nisam navikao na situaciju da nekom pokusavam pomoci, a on se sprda sam sa sobom.
Ako si vec tako pametan i iskusan, sigurno je da za tebe nece biti problem da i sam pronadjes GB-titanium, pa ti moja pomoc nije ni potrebna.

u principu jeste za onoga ko zna sa testerama,za razne bindze i siledzije ne vredi im ni kozne gace,sjebace ga pa neka je od zlata

Nije to nista naletim na jedan oglas citat ''kineska motorna testera izuzetno pouzdana za rad u sumi'' ja mislim da ta nije ni za njive

E svi ste dobri... :haha: Pa stvarno na sve moguce nacine pokusavaju da prevare ljude.... Jeda moj prijatelj pazario kinesku motorku evo sad je drzi za uspomenu vise nece da pali a jos je nije posteno ni probao... :haha:

Mi smo danas menjali federe u centrifugi na štilovci, otisao sam u servis, i trazio federe za taj i taj model, dobio ih za 3 min. A sta da mi je trebalo nesto jos sitnije ili sto je specificno samo za taj model, isto bi dobio. To nije slucaj sa svima ostalim da kazem žnj proizvodjacima. Oko nekih alata treba uvek gledati kako doci do delova, da nebi posle kratkog vremena islo sve na smece. Postoji par firmi koje prave profi alate, i mislim da vrede svakog dinara/eura, duze traju, pouzdanije su. Jeste da se ime placa, ali svaki saraf je moguce nabaviti.

moguce da odgovara,ali da znas da je Sword cista Kina

- - - - - - - - - -

Sta mislite o ovoj testeri sa oglasa??? A i poredjenje je dobro bolje pali nego stil...

http://www.kupujemprodajem.com/Motorna-testera-steel-5251644-oglas.htm?filter_id=22123740
skracenica KS uglavnom znaci "konjska snaga",ali u ovom slucaju znaci "kinesko sranje",prosto vise nemam reci i razuma da neko posle toliko godina prevare ima hrabrosti da trazi 150 e za ovo KS,znajuci pri tom da ce se raspasti pre nego se popije ona polutka gajbe,ako ne i pre !!!

- - - - - - - - - -

Da nije zalosno bilo bi smesno.::lose::::sramota:: zamisli da je neko kupi i da mu zakuje posle 2kubika, sta da mu radis?
zaboravio si pored ove 2 da stavis i dve 00,jer je "covek" sprasio 200 kubika bez problema i nema nameru da se na toj brojci zaustavi !

Nazad
Vrh