gora
Član
interesuje me cena maca za stihl 3/8 duromatik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a salim se ja malo nemoze sve biti ozbiljno.. ako moze da nabavi nebi i skodilo al prvo da kaze cenu..Vidi ti njega, ja mu pomazem da dobije mac koji mu treba a on meni da nekog bejem? Aaaaa sad si me uvredio .....
Ne, stvarno sam ga ubedjivao da ti to nabavi jer to se tamo nalazi lako i ako vec dobavlja delove iz Nemacke sta ga kosta da mu spakuju i jedan mac kad bude isla tura?
Ako je samo boja u pitanju mozes ofarbati i svoj stari mac u ovakvu boju i izadje ti dosta jeftinije.....
zavisi od duzine,ali cene su od 6500,00 za 40cm pa na viseinteresuje me cena maca za stihl 3/8 duromatik
dosta je skup..jel on stvarno dugotrajan kako se prica..??zavisi od duzine,ali cene su od 6500,00 za 40cm pa na vise
Ta motorka vredi manje od pola gajbe piva, bezi od toga.
skracenica KS uglavnom znaci "konjska snaga",ali u ovom slucaju znaci "kinesko sranje",prosto vise nemam reci i razuma da neko posle toliko godina prevare ima hrabrosti da trazi 150 e za ovo KS,znajuci pri tom da ce se raspasti pre nego se popije ona polutka gajbe,ako ne i pre !!!Sta mislite o ovoj testeri sa oglasa??? A i poredjenje je dobro bolje pali nego stil...
http://www.kupujemprodajem.com/Motorna-testera-steel-5251644-oglas.htm?filter_id=22123740
zaboravio si pored ove 2 da stavis i dve 00,jer je "covek" sprasio 200 kubika bez problema i nema nameru da se na toj brojci zaustavi !Da nije zalosno bilo bi smesno. zamisli da je neko kupi i da mu zakuje posle 2kubika, sta da mu radis?