po svemu sudeci ukazuje na dve stvari,dovodno crevo od filtera do karburatora i sam karburator.Proveri prvo crevo,pa potom skini karb.i odvij mebrane i dobro izduvaj (najbolje kompresorom),ako se ponasa isto,onda su najverovatnije popustile mebrane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
po svemu sudeci ukazuje na dve stvari,dovodno crevo od filtera do karburatora i sam karburator.Proveri prvo crevo,pa potom skini karb.i odvij mebrane i dobro izduvaj (najbolje kompresorom),ako se ponasa isto,onda su najverovatnije popustile mebrane
Pa nije to samo da li je ostar pod prst nego treba da vidiš da li su ti zubi apsolutno simetrični levi i desni.da li je ista dubina kosina ugao.ne bi bilo loše da ga odneseš kod majstora da ga naostri na onom tocilu izvući će uglove.i vidi da se mač nije zatupio(neznam kako da ti objasnim,kad skineš lanac vidi da se ivice nisu prosirile pa zapinju u drvo.ako jesu skini turpijom)
pa u početku mi je stalno spadao lanac čim zakačim neku granu kako god ga zatezao.a sad se valjda i mač malo zajeo valjda nešto je naleglo pojma nemam ali uglavnom više mi lanac ne spada.u medjuvremenu sam i lanac potrrošio pa sam menjao i sa drugim opet radi super.a sto se tiče ms180 ona je više za voće i neko sitno rezanje grana ili za gradju.ja sam na 230 odmah stavio mač od 180 od 35 cm i ne obaram nikad ništa više od 25-30 na panju to je max.za sumu i pravo obaranje od stila ništa ispod 260
druze sta bi za ovu husqvarnu jesi bio da je gledas i kakva je?Pozdrav narode. Sutra idem za Beograd poslom pa kada to zavrsim pa planiram da zovem coveka i da pogledam testeru sa linka ispod. U pitanju je husqvarna 359 pa jel mi mozete reci sta da pogledam na njoj i kolika je njena vrednost to jest da li vredi uzeti po toj ceni. Nemam vremena sada da trazim po netu. Hvala unapred.
http://www.kupujemprodajem.com/Husqv...ter_id=5820190
pa znači da majstor nije dobro nastelovao tocilo.nije obratio pažnju ako je oštrio neki drugi tip lanca ili ga je jednostavno tako namestio i sve tera na isto.sto naravno nije dobro.nemaju svi tipovi lanaca isti ugao.piše na kutiji za svaki posebno kako se ostri.nije dobro i ako se pretera sa oštrenjem odjednom pa se zub raskali-pregreje e onda tek nije za ništa