nemam broj,napisao sam cene cisto radi racunice,prosle godine sam u jednom selu (Drugovac) sekao jedan stari bagremar po 15 e,ali sve je bilo moje (testere,ljudi,traktor).Svake godine idem po tim okolnim selima i "njuskam" pa sta naleti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dejane nije mi bas jasno ovo oko cene drva od 15-20 evra.Jel to odes u sumu i kupis umetrena drva po toj ceni i teras ili od gazde kupis na stablu pa sam seces i spremas?taj koji uzme sumu (opet i to zavisi u kakvom je stanju),ali i nek`je u solidnom,samo drva da proda (plati dnevnice,prevoz) za te pare kupuje 1h oranice pod garancijom i ostaje mu 1h posecene sume,jer cena zemlje nikad manja,a drva imaju uvek dobru cenu (kod mene je u sumi 15-20 e,na stovaristu 35 - 40 e).Ali svako nadje svoju racunicu i najbolje zna sta mu je ciniti
Pa vidi proceni koliko drva ima u toj sumi pa se preracunaj.Ako je bagrem u pitanju mislim da se isplati da je menjas.Inace koja je cena drva za ogrev kod vas?BUKVA,HRAST,BAGREM?