Motorne testere

Ja dekompresor uvek zatvaram cepom, jer mi se suvise puta dogodilo da pusta...
nismo se razmeli,mislio sam na 064 ona nema dekompresor pali se i ovako solidno ali kad bi imala bilo bi milina::suncanje::

dekompresor koristim samo pri prvom paljenju,ili kada ostane bez goriva (to mi se retko desava,jer tada se bespotrebno haba i kanap i startni mehanizam),kada je testera u poslu (zagrejana),palim bez dekompresora i na prvi zub.Preterana njegova upotreba moze dovesti do njegovog habanja,a samim tim i "curenja" kompresije

My new machine..:osmeh:
2r3d1c9.jpg
[/IMG]
2m4a92s.jpg
[/IMG]
2jd4dvk.jpg
[/IMG]
14cuv52.jpg
[/IMG]
znqz36.jpg
[/IMG]
Dao 038 i uzeo ovu 064...:ppozdrav:

hvala hvala..od 038 je jaca za oko 2-2.5ks ali te dve testere se jednostavno nemogu porediti......reggaci nebih da se hvalim ali i ja misim da je tako...sad sam dve 064 sam najaci u okolini mozda i sire..:ppozdrav:

Koliko para treba spremiti za jednu dobru 064???? Pitam samo daleko sam od kupovine... A i nepotrebna mi je za sad,posto planiram da pocnem da kupujem drva.. Necu vise da secem svoj branik jednostavno ne stizem a i nemam sa kim....

Koliko para treba spremiti za jednu dobru 064???? Pitam samo daleko sam od kupovine... A i nepotrebna mi je za sad,posto planiram da pocnem da kupujem drva.. Necu vise da secem svoj branik jednostavno ne stizem a i nemam sa kim....
pa da te nelazem 300-400e da je u full stanju da nemoras ama bas nista da ulazes i da si miran makar 5 godina..nerazumem kako svoj branik,oces da kupujes drva za svoje potrebe ili da kupujes pa da preporajes..??
Moze li mi neko odgovoriti da li mufler mod moze da rasturi motor lagano?Jel ima neko pravilo oko budzenja ili je proizvoljna igrarija?
ja se nebi igrao sa tim cuo sam da je jako brzo razjebe sad dali je to tacno stvarno neznam samo sam cuo tako..nije dzabe fabrika stavila obican auspuh da je to valjalo davno bi to bilo stavljeno u fabrici..

Ma ne druze mislio sam da kupujem drva za moju upotrebu daleko sam ja od prodavanja drva... Ja imam malo mog branika za svoje potrebe nekih 2h samo bagrem.. Ali jednostavno nema se vremena za secu drva leti.. Jer dosta obradjujem zemlje i vecinom sam cale mi uvek na poslu i nemam sa kim da secem a sam je ubitacno.. Dobio sam neku ponudu da zamenim 1h sume za 1h plodne zemlje (njiva) i mozda to i uradim.. Tu njivu cu da obracujem samo za kupovinu drva i kraj price...

Pa nije bas ravnica nije to nikakva zemlja tamo gde mi je suma a i jako je nepristupacno svud okolo branici tako da je beznadezno seci i praviti njivu...

neisplati se to seci i praviti njivu to se neradi jednostavno je tesko treba prvo poseci pa sve i jedan palj nizvaditi ima 100 zajebancija...nisam te razumeo oces da das samo sumu ili sumu sa zemljistem?

Naravno da sumu sa zemljistem.. Dobio sam ponudu sad dal cu to da uradim neznam... Znaci 1h sume (sa sve zemljistem) za 1h oranice jako plodne zemlje...

Pa vidi proceni koliko drva ima u toj sumi pa se preracunaj.Ako je bagrem u pitanju mislim da se isplati da je menjas.Inace koja je cena drva za ogrev kod vas?BUKVA,HRAST,BAGREM?

dejan 351
Molim te kad stignes napisi koja je sifra na crnoj plocici tvoje H365 (format sifre bi trebalo da bude XXX XX XX - XX) i koliko je teska po prospektu.
Model 365 ima vise vrsta (obicna, specijal, x-torq...), a razlicite su po snazi i tezini.
Hvala.

Naravno da sumu sa zemljistem.. Dobio sam ponudu sad dal cu to da uradim neznam... Znaci 1h sume (sa sve zemljistem) za 1h oranice jako plodne zemlje...
taj koji uzme sumu (opet i to zavisi u kakvom je stanju),ali i nek`je u solidnom,samo drva da proda (plati dnevnice,prevoz) za te pare kupuje 1h oranice pod garancijom i ostaje mu 1h posecene sume,jer cena zemlje nikad manja,a drva imaju uvek dobru cenu (kod mene je u sumi 15-20 e,na stovaristu 35 - 40 e).Ali svako nadje svoju racunicu i najbolje zna sta mu je ciniti

- - - - - - - - - -

dejan 351
Molim te kad stignes napisi koja je sifra na crnoj plocici tvoje H365 (format sifre bi trebalo da bude XXX XX XX - XX) i koliko je teska po prospektu.
Model 365 ima vise vrsta (obicna, specijal, x-torq...), a razlicite su po snazi i tezini.
Hvala.
moja je 365 special (x torq je nesto jaca),pogledacu popodne pa ti javljam,trenutno sam na poslu

- - - - - - - - - -

hvala hvala..od 038 je jaca za oko 2-2.5ks ali te dve testere se jednostavno nemogu porediti......reggaci nebih da se hvalim ali i ja misim da je tako...sad sam dve 064 sam najaci u okolini mozda i sire..:ppozdrav:
Nek` je sretna kupovina,ali imam jedno pitanje...sta ce ti dve iste ale ?Za rad u sumi su najbolja kombinacija,jedna velika (4,5 ks - 7 ks) i jedna manja ozbiljna ( 3 ks - 3,5ks),najvise zbog tezine,jer ako sve radis sa velikom brzo ces u krevet

dobro pitanje..neradim ja sumu tj nerusim drva i to ja imam dva-tri kamiona i sa njima vucem drva (obicno oblovinu preko 50cm u precniku)i onda secem na panjice za lozenje i testera ispod 5ks kod mene nema sta da trazi tj moze ona da se bori sa tim ali nije to to zato mi trebaju dve jake..cale jednu ja jednu..a za sumu taj drugar od koga uziam to ima dve ili tri ms650 i sve radi sa njima i rusi i krese i sve..rekao sam mu bas kad si ti ono kacio one slike od 026 da uzme jednu i da sebi malo olaksa posao on nece..al bas me briga sto je neko rekao ni iz dzepa ni u dzep..jel mozes na pp da mi posaljes broj od tog sto prodaje po 15-20e drva i jel to bagrem ili sve ostalo prvenstveno mislim na bukvu i cer...pozdrav:ppozdrav:

Nazad
Vrh