Bi Zeleni
Član
nismo se razmeli,mislio sam na 064 ona nema dekompresor pali se i ovako solidno ali kad bi imala bilo bi milinaJa dekompresor uvek zatvaram cepom, jer mi se suvise puta dogodilo da pusta...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nismo se razmeli,mislio sam na 064 ona nema dekompresor pali se i ovako solidno ali kad bi imala bilo bi milinaJa dekompresor uvek zatvaram cepom, jer mi se suvise puta dogodilo da pusta...
pa da te nelazem 300-400e da je u full stanju da nemoras ama bas nista da ulazes i da si miran makar 5 godina..nerazumem kako svoj branik,oces da kupujes drva za svoje potrebe ili da kupujes pa da preporajes..??Koliko para treba spremiti za jednu dobru 064???? Pitam samo daleko sam od kupovine... A i nepotrebna mi je za sad,posto planiram da pocnem da kupujem drva.. Necu vise da secem svoj branik jednostavno ne stizem a i nemam sa kim....
ja se nebi igrao sa tim cuo sam da je jako brzo razjebe sad dali je to tacno stvarno neznam samo sam cuo tako..nije dzabe fabrika stavila obican auspuh da je to valjalo davno bi to bilo stavljeno u fabrici..Moze li mi neko odgovoriti da li mufler mod moze da rasturi motor lagano?Jel ima neko pravilo oko budzenja ili je proizvoljna igrarija?
taj koji uzme sumu (opet i to zavisi u kakvom je stanju),ali i nek`je u solidnom,samo drva da proda (plati dnevnice,prevoz) za te pare kupuje 1h oranice pod garancijom i ostaje mu 1h posecene sume,jer cena zemlje nikad manja,a drva imaju uvek dobru cenu (kod mene je u sumi 15-20 e,na stovaristu 35 - 40 e).Ali svako nadje svoju racunicu i najbolje zna sta mu je cinitiNaravno da sumu sa zemljistem.. Dobio sam ponudu sad dal cu to da uradim neznam... Znaci 1h sume (sa sve zemljistem) za 1h oranice jako plodne zemlje...
moja je 365 special (x torq je nesto jaca),pogledacu popodne pa ti javljam,trenutno sam na posludejan 351
Molim te kad stignes napisi koja je sifra na crnoj plocici tvoje H365 (format sifre bi trebalo da bude XXX XX XX - XX) i koliko je teska po prospektu.
Model 365 ima vise vrsta (obicna, specijal, x-torq...), a razlicite su po snazi i tezini.
Hvala.
Nek` je sretna kupovina,ali imam jedno pitanje...sta ce ti dve iste ale ?Za rad u sumi su najbolja kombinacija,jedna velika (4,5 ks - 7 ks) i jedna manja ozbiljna ( 3 ks - 3,5ks),najvise zbog tezine,jer ako sve radis sa velikom brzo ces u krevethvala hvala..od 038 je jaca za oko 2-2.5ks ali te dve testere se jednostavno nemogu porediti......reggaci nebih da se hvalim ali i ja misim da je tako...sad sam dve 064 sam najaci u okolini mozda i sire..