Bio ja kod tetka u Velikom Šiljegovcu na slavi(Đurđevdan) i ostanem par dana nakon slave da mu pomognem malo u šumi ,jer mu sin bio u Makedoniji ,a mora da ispoštuje rok i količinu ogrevnog drveta.Vidim on pakuje alat i stavlja kantu SAE 90 ja mislim za traktor ili tamić kad on u motorku za lanac.Sipa on sve i svašta ali prerađeno je sipo samo jednom crkla pumpa i od tada samo leti SAE 90 a zimi neko malo ređe.Kaže da može i zimi ako ima dosta posla a ulje je na sobnoj temperaturi,kaže kada se ulije u vruću motorku nema problema.
Od tada i ja leti koristim menjačko a zimi Nisov testerol koji je (to ja mislim) nerealno skup a izmuze ga očas posla.
Dok sam vozio varburga kada zamenim,a menjao sam na 10000 km , ulje je bilo samo za nijansu tamnije od novog ali ga nikad nisa koristio ipak ono gubi svoja svojstva i viskoznost.
Od tada i ja leti koristim menjačko a zimi Nisov testerol koji je (to ja mislim) nerealno skup a izmuze ga očas posla.
Dok sam vozio varburga kada zamenim,a menjao sam na 10000 km , ulje je bilo samo za nijansu tamnije od novog ali ga nikad nisa koristio ipak ono gubi svoja svojstva i viskoznost.