Dinic Zoran
Član
Sta sve treba da ocistim i dali treba da se zameni dihtung (ako postoji) na auspuhu stihl 029.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Super, prekontrolisi da negde ne falsira vazduh, to je isto dosta bitno da nebi zaribala. Obicno se manifestuje losim radom i nemoze da se normalno nasteluje karburator. Ako nema nekih nenormalnih simptoma onda "pun gas".
Proveri s vremena na vreme moze li da se dotegne ilindar.
Imas li jos koju za popravku?
Ima stihl 056.Ona mi je lezala u ćošku sigurno 10 g i nije bila paljena.Ja sam je nekako upalio
i ona radi dobro, ali kad je okernem nasteanu ona radi neravnomerno i oda se ugasi.Dali je to membrana ili nešto drugo ?
bez i malo dileme...odnesi je u servis odmah,pa nek`je i najveca glupostimam problem sa mojom stilkom ms-180, naime kada povlacim uze da je upalim ono kao da negde zakacinje ili preskace.
testera je jos u garanciji pa je ne bih bas otvarao da ne izgubim pravo na nju.
ma ne bi,problem kod ulja za lanac je dvostruk,kada je ulje gusce nego obican testerol/lancol onda strada uljna pumpa,tj.puz uljne pumpe,pored viskoziteta ulja na njegovu gustinu utice i spoljna temp.,drugi problem kada je ulje mnogo retko,onda slabo podmzuje lanac,tj.veca kolicina ulja ne udje u kanal maca vec se sliva i curi bez veze.Ako iz nekog razloga nema lancola,moze se koristiti i druga ulja,s`tim da se zimi koriste nesto redja ulja,a leti nesto guscaDa pitam ove koji malo bolje znaju, za podmazivanje koristim Modriča testerol i dobar je zaista, e sad, desi se da na pumpi na kojoj kupujem nema testerola pa me zanima da l bi valjalo ulje gradacije SAE 40 i da li bi ono nakon dužeg korišćenja naškodilo testeri, tj da li bi se dobro pokazalo i za lanac i za samu uljnu pumpu?
Ja sipam motorno ulje..i nikad problema nisam imao..sipao sam svasta..svakakva ulja cak sam jednom i jestivo nasuo jer nisam imao da zavrsim posao...samo preradjeno nikad nesipaj..