Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Upravo Ako ima neka pokvarena, kupujem a i primam na poklonTintoreti ima italijanke, Oleo - Mac
druze nije to obican silikon kao sto ti mislis...to je POSEBAN bas za dikhtunge..nebi to ljudi izmislili da to nevalja..svakako namazi silikonom..Nikako silikon. Obavezno nabavi ili napravi dihtung za cilindar. Debljina je 0,5 mm, ja pravim od klingerita 0.35mm.
Kao prvo klip bi skoro dohvatao(mozda i udario) celom gornju stranu cilindra, i tako bi dolazilo do detonacije koja je glavni problem ostecenja klipa.
Silikon se jednostavno ne koristi za ovako nesto.
Nema neke razlike između XP i HP. Za HP piše da je bolje za loše gorivo. XP je profi, za svaki dan po 8 sati korištenje. Ja sam potrošio jedan litar XP, sad koristim HP i ja nevidim neke razlike. Neki dan sam rezao 10m. Nakon 2 rezarvara sam malo odmarao pilu i sebe. Nije se grijala ništa više sa HP u odnosu na XP.Niko nije rekao da neznate, bez uvrede.
Dali neko koristi Ulje Husqvarnino HP za testeru? Nisam uspeo da nadjem XP pa sam uzeo njega?
Na sajtu husqvarne citam da je HP sinteticko a negde nadjoh na engleskom da je polusinteticko, to se nezna ko pije a ko placa. Ja jedino znam da HP smrdi boze sacuvaj dok XP se ne oseca mislim na sam miris ulja iz kante.Nema neke razlike između XP i HP. Za HP piše da je bolje za loše gorivo. XP je profi, za svaki dan po 8 sati korištenje. Ja sam potrošio jedan litar XP, sad koristim HP i ja nevidim neke razlike. Neki dan sam rezao 10m. Nakon 2 rezarvara sam malo odmarao pilu i sebe. Nije se grijala ništa više sa HP u odnosu na XP.