Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja ovako podesavam taj zazor..odvrnes elektroniku,stavis vizit kartu izmedju elektronike i magneta i priblizis do vizit karte (netrebas da je stiskas da nemozes posle vizit kartu da izvadis)stegnes i izvadis vizit kartu posle toga ako je opet isto nije ti do zazora..probacu da nadjem uredjaj pa da izmerim kompresiju,ona radi lepo dok se ne ugreje ali to je tri cetri minuta ,posle je nemogu upaliti tek za 15 tak minuta,probacu sutra kako drzi na strartnom uzetu ili ako izmerim kompresiju javicu kolika je,umem da promenim klip,i ostalo to mi nije problem video sam neke indijske i neke meteor,a original ima u bgd pa videcu.sve na noj je jos u fabrickom stanju sem nove svecice, jos nisam nista cackao,ali moracu jedino sto neznam zazor izmedju magneta i paljenja trebalo bi da je oko 0,3 al nema podatak al i to je fabricki zasad.jedino sam primetio da klip moze da ide levo desno oko osovinice ali vrlo malo to primetim kad skinem auspuh vidim klip i karike ,moguce da je osovinica klipa malo pod luftom al onda bi valjda zvonila ili mozda treba malo ko zna, resicemo sigurno
Неко каже да је добар, а неко да је сасвим беспотребан. Иде 1 мл на 1 литар бензина.Nikakve aditive ne koristim, za taj "aditiv sa dodatkom olova" nisam cuo da neko koristi, verovatno nije losa stvar.
ujedno kakva je husqvarna 254xp gledam po yt za svoju snagu je vise nego brza..
skini jos cistace (babe,kaljke...),ali po malo i uvek probaj, ne valja ni mnogo jer kada se previse skinu lanac se previse zabada u drvo i gusi testeruposle ostrenja otac domah uzeo suv bragrem da isproba stric , a posle na suvoj borovini bilo malo bolje. Pa ponovo ostrenje lanca i onda nije vise probano.
skini jos cistace (babe,kaljke...),ali po malo i uvek probaj, ne valja ni mnogo jer kada se previse skinu lanac se previse zabada u drvo i gusi testeru
sad si sve rekao time "moze da baci lanac" pa nemoze se ni nauciti ako neproba da uradi kao sto je dejan rekao..a i ako pretera turpuju u ruke i skine zube i gotovo..Jedini stap i kanap je da sam napravi kakav-takav sablon.
Bolje nista ne dirati, nego da na kraju pretera-onda moze da baci lanac.
Juce stavim stricu svoj stari lanac i mac i nasotrim lanac dobro i skinem vodilice ispred reznih karika lanca turpijom ali opet mi pravio previse sitnu strugotinu . Lanac jeste stajao dugo i skinuti zubi skoro pola ali opet pod prstom su ostri a lanac izbacujue sitnu strugotinu skoro kao prasina. Vuce lanac u drvo ali sitna strugotina . Sta moze da bude uzrok tome?