Motorne testere

I da mogu ovo ne bih kupio, pa udariš klin maljem ili većom sjekirom par puta i to je to, a dosta njih ni ne radi ovako, valja drvo do kraja testerom.

Znam druze nemoze da nece samo ,ustvari moze ako nepoznajes bas ni jednu tehniku obaranja,ako pravilno odradis i najosnovniju tehniku nemoze da nepadne samo,naravno pricam o drvetu koje ima slobodan vazdusni prostor pri padu

Ako je to zbog "made in canada" onda po ovome je original "Od otkrića prvih strugova sa lancima pre više od 50 godina, OREGON® je bio među pionirima u tehnologiji sistema za sečenje. OREGON® je konstantno uvodio nove inovativne proizvode na tržište objedinjujući poslednja saznanja iz oblasti sečenja i bezbednosti, posebno kad su u pitanju testere za sečenje sa malim energijama povratnog udara, smanjenom vibracijom, uskim zasecima i povećanim karakteristikama podmazivanja. OREGON® zaista deluje širom sveta, sa fabrikama u Portlandu (Oregonu, SAD), Gvelfu (Ontario, Kanada) i Kuritibi kod Sao Paola u Brazilu, a sa distributivnim centrima u Tokiju u Japanu, Moskvi u Rusiji, Tjuksbriju u Velikoj Britaniji, Tibingu u Nemačkoj, Lionu u Francuskoj, Varbergu u Švedskoj i Mon-Sen-Žiberu/ Korselju u Belgiji."

citat je sa http://www.oregonproducts.eu/sr/tvrtka/povijest.html

Možda sam te krivo razumio ako se pitanje odnosi na to da li je to original stihl onda je odgovor ne , već original "oregon" koji je u nekim stvarima kvalitetniji i od originalnih dijelova.

Pitao sam dali je original Oregon jer mi izgleda nekako...jeftino i ova slova su mi nekako, kao da se neko igrao. Platio sam ga 1800din. A bio sam i u Stihl prodavnici, tamomi mi ponudili neku drugu marku, ali nisam zapamtio ime. Nisu imali Stihl.

ima više firmi koje imaju isti proizvodni program kao i Oregon ,jedna jekanadski Windsor ali ih je preuzeo Carlton i sad se mogu isti proizvodi kupiti kao Windsor ili Carlton. kod mene ima i njihovih lanaca o ponudi ali ga nisam nikad kupio ali slijedeći puta ću uzeti jedan da vidim jer je nekih 20% jeftiniji od oregona. Zatim ima australski GB i willtek ali za nju neznam čija je firma.

ova trgovina mi je blizu i ona ima te nepoznate firme

http://chbcesi.com/grupe.asp?glavna=sumarski&id_kat=2

Poslednja izmena od urednika:
Gde moze u Srbiji da se kupe online rezervni delovi, alati, turpije sabloni za ostrenje i te takve stvarii marke husqvarna i oregon, a da to nije shop.motobike.

tintoreti u pravi cas..:osmeh: kolko bi otprilike bila postarina za klip i cilindar da se naruci sa ebay-a? i ako si nekad kupovao kakva su tvoja misljenja o njima..

tintoreti u pravi cas..:osmeh: kolko bi otprilike bila postarina za klip i cilindar da se naruci sa ebay-a? i ako si nekad kupovao kakva su tvoja misljenja o njima..
Nisam kupovao na ebay nikad jer nisam imao potrebe za tim, ne bavim se trgovinom nesto mnogo da bi mi trebale njihove usluge, ali ima ljudi koji su spremni da vam ucine uz odredjenu nadoknadu da kupe nesto za vas. Nebih znao kolika je postarina, sve zavisi iz kog dela sveta kupujes i dali salju. Vodeci sajt u svom poslu i trgovina je sigurna. Ako hoces ti licno da kupujes, prvo moras imati otvoren devizni racun, pa izvaditi neku od kartica, pa napraviti nalog na pay pal-u i td itd. Mnogo zezancije oko jednog artikla mislim da se ne isplati. Najbolje je da ti neko ko vec sve to ima kupi umesto tebe.

Nisam kupovao na ebay nikad jer nisam imao potrebe za tim, ne bavim se trgovinom nesto mnogo da bi mi trebale njihove usluge, ali ima ljudi koji su spremni da vam ucine uz odredjenu nadoknadu da kupe nesto za vas. Nebih znao kolika je postarina, sve zavisi iz kog dela sveta kupujes i dali salju. Vodeci sajt u svom poslu i trgovina je sigurna. Ako hoces ti licno da kupujes, prvo moras imati otvoren devizni racun, pa izvaditi neku od kartica, pa napraviti nalog na pay pal-u i td itd. Mnogo zezancije oko jednog artikla mislim da se ne isplati. Najbolje je da ti neko ko vec sve to ima kupi umesto tebe.

Koliko ja znam kod nas se ne moze kupovati preko ebay-a. Ima likova u inostranstvu koji poruce za tebe, i onda prvo cekas da njima stigne deo pa oni salju tebi postom. Al na kraju kada saberes i oduzmes, ako taj deo moze da se nabavi u Srbiji i ako je na drugom kraju drzave vise ce ti se isplatiti da odes po njega ili da ti ga oni posalju nego da kupujes preko ebaya. Ebay kod nas dolazi u obzir samo ako taj deo nema kod nas da se kupi. :osmeh:

Pitao sam dali je original Oregon jer mi izgleda nekako...jeftino i ova slova su mi nekako, kao da se neko igrao. Platio sam ga 1800din. A bio sam i u Stihl prodavnici, tamomi mi ponudili neku drugu marku, ali nisam zapamtio ime. Nisu imali Stihl.
sto se lanaca,lancanika,prstena lancanika i maceva tice Oregon je lider u proizvodnji,cak sta vise radi za druge poznate marke (Husqvarna,Jonsered...) a oni samo nalepe svoj trade mark

Koliko ja znam kod nas se ne moze kupovati preko ebay-a. Ima likova u inostranstvu koji poruce za tebe, i onda prvo cekas da njima stigne deo pa oni salju tebi postom. Al na kraju kada saberes i oduzmes, ako taj deo moze da se nabavi u Srbiji i ako je na drugom kraju drzave vise ce ti se isplatiti da odes po njega ili da ti ga oni posalju nego da kupujes preko ebaya. Ebay kod nas dolazi u obzir samo ako taj deo nema kod nas da se kupi. :osmeh:

Mozes da kupujes iz Srbije sa ebay-a postoji razne fore sto se tice toga, da ne idemo vise u off. Raspitaj se negde ako te bas toliko zanima.

ja kupujem dosta toga a između ostalog kupio sam i klip za ms 180 http://poljoinfo.com/showthread.php?973-Motorne-testere&p=503405&viewfull=1#post503405 , tamo kupuješ od ljudi iz cijelog svijeta pa je tako taj klip došao iz singapura, a poštarina ti ovisi o mnogoćemu može biti posebno iskazana a može biti uračunata u cijenu proizvoda pa je onda kao "free shiping". Dosad imam nekih 130 kupovina i nikad nisam imao problema, ako neke stvari ne dobiješ vrate ti novac ili pošalju drugu ista stvar je i sa neispravnim.

Nazad
Vrh