Motorne testere

Nemogu da se setim sad stvarno oznake nikako da je popamtim i ako je imam vec neko vreme .. Evo slike mozda prepoznate..

vKYRc.jpg

- - - - - - - - - -

Nadjoh sliku na kojoj se vidi oznaka rec je o 341.. :ppozdrav:

Posto je rekao da je kupio kod Perasa, trebalo bi da je 35cm. Oko nove godine je bila neka akcija i stavljali su umesto 30cm po 35cm.

Na ovoj što sam uzeo je mač 35cm , inače meni testera najviše treba za građu pošto se bavim građevinom između ostalog , radim dosta krovove pa sam zbog toga i uzeo sa mačom od 35cm ,pre ove kineskinje sam imao stihl 018 i radila je kod mene 6godina dok je nisu maznuli na gradilištu i onda sam morao nabrzinu usred posla da se snađem i kupim kineskinju inače je ista kao viladzer 16 danas kad sam bio u N. Sadu kod Peraša upoređivali smo je sa viladzerom komplet ista samo je ova moja crvena , a viladzer žut svi delovi pašu, još da kažem i kinez je radio 5 godina bez kvarova klip je i sada u dobrom stanju tako kažu majstori

Nemogu da se setim sad stvarno oznake nikako da je popamtim i ako je imam vec neko vreme .. Evo slike mozda prepoznate..

vKYRc.jpg

- - - - - - - - - -

Nadjoh sliku na kojoj se vidi oznaka rec je o 341.. :ppozdrav:
koja ti je brza od ove dve testere?mislim da je 341 malkice jer je ipak novija i hvata na veci obrtni momenat.

juce isao usluzno u bagremar,2000,00 din testera i 1500,00 traktor,nasekli i natovarili za 3 sata oko 5m3

koja ti je brza od ove dve testere?mislim da je 341 malkice jer je ipak novija i hvata na veci obrtni momenat.

Nemogu da poredim moje testere jer ova 038 pa to je zver kako sece sa novim lancem i macem.. Pa samo je spustim i kraj.... Ali je dosta teza od nove.. A za brzinu nisam bas obracao paznju... :ppozdrav:

Nemogu da poredim moje testere jer ova 038 pa to je zver kako sece sa novim lancem i macem.. Pa samo je spustim i kraj.... Ali je dosta teza od nove.. A za brzinu nisam bas obracao paznju... :ppozdrav:
sacu ti nesto reci..038 jeste ala od testere ali kad uzmes prvo 064 pa 038 izgleda ti kao da se ova kilavi 3 godine..ovako testera je vrhunska mislim da je jedna od naj kvalitetnijih testera..:ppozdrav:

da je zakon to i jeste bar kolko ja radim sa njom meni se iskreno svidja stavio sam mac 45 i sad sece kao luda samo propada ali mi se nesvidja sto nema dekompresor:

Stare Stihl retko imaju dekompresor, ni ja na mojoj 056 Super nemam dekompresor, zato moram dobro da je nagazim pa ne skace.

Stare Stihl retko imaju dekompresor, ni ja na mojoj 056 Super nemam dekompresor, zato moram dobro da je nagazim pa ne skace
jel bi je mozda menjao za 038 super pisao sam vec..izvinjavam se ostalim clanovima sto ovako pisem...

Nazad
Vrh