Motorne testere

ma jok imam vec 064 i ta mi odradjuje vecinu poslova ova samo kad 064 stane i to 4-5 dana dok se ova ne opravi a ova husqvarnica mi je mozda taman a mozda i malkice mala najvise bih 346xp ali ona je skuplja i to ne za malo..i sad sam resio ocu husqvarnu da vidim kakva je.. i da husqvarna je u full stanju mac i lanac novi..

jedno pitanje za poznavaoce husqvarne ima jedna 345 na oglasima u full stanju (bar mi se tako cini) kolko je ona konja nesto sam gledao po netu mislim da je oko 3-3,5 e sad dali vredi dati moju 038 uradio sam amortizere auspuh i prekaricio je..sve ostalo u dobrom stanju...:sta:..pozdrav
H 345 je poluprofi masina 45,0 cm3 i 3,0 ks

- - - - - - - - - -

Zna li mi neko reci kakva je Husqvarna 440 X-torg,hteo bih je kupitiza kucne potrebe?
ona i jeste za kucne potrebe

Moze biti i tamo sve i svasta evo ja se nosim mislju da prijavim naseg ovlascenog servisera zbog ulja, koliko znam ulje mora biti zapecaceno onom folijom kada se kapica otvori sto nije slucaj kod ovog distributera
Mozes li da slikas tu ambalazu da vidim.Ja kad kupujem ulje kod ovlascenog stihl prodavca takodje nema onu foliju i kad ga preko leta secam po sumi bas dosta pusta na cep,iako je ne otvoreno.Takodje mi se desilo da sam kod drugog ovlascenog kupio takoreci isto ulje,u istoj ambalazi,sem sto je grlic bio malo veceg precnika,a zatvarac nareckan.Naravno ni ono nije imalo foliju.

Zato husqvarna kod ovlascenog distributera ima sve zastite sto treba da ima. "Nema zime" ::super::
Opste je poznato vec unazad par godina da se stihl ulje kopira tako da me uopste ne cudi ako ste naleteli na upravo takvo.
photo030yu.jpg
photo018jd.jpg
photo026a.jpg

Poslednja izmena:
Pa mene ne bi cudilo da sam na pijaci naleteo na njega,ali kod 2 ovlascena prodavca da naletim na fals ulje,e to stvarno ne bi bilo u redu.Jos nisam siguran da je fals,moracu nekako da proverim.

Pa kezem ti aco da je sigurno fals i kod mene isto tako prodaju ono mora imati zastitnu foliju
zvacu ove u Beograd da proverim

U Novom Sadu je Peras ovlasceni uvoznik za Stihl, i jedan prijatelj mi je pricao kako oni uvezu burad sa 200l ulja i onda oni to pakuju u manju ambalazu. Al to je sve pitanje..

Jel ima neko da oce da menja testeru stihl/husqvarna za moju 038 uradio sam joj karike amortizere i auspuh cilindar i klip u super stanju nigde osteceni u to garantujem..pozdrav:ppozdrav:

Pa ako mi uvaljuje fals ulje mozda mi je uvalio i fals testeru,a ovamo mi mase pred nosom nekim sertifikatima,a ima ga i u katalogu ovlascenih prodavaca.To mora inspekcija da ispita.Cuo sam i za price sto kaze Crnobrnja da uzimaju neko ulje u buricima pa posle oni sami pakuju,a mi im ga skupo placamo.

I meni bi trebala manja, tako da imam manju a da mi treba veca, nebih se dvoumio.Za 038 sve najbolje. Imaju je ovde dosta clanova koji su zadovoljni.
ma ona je testera vrhunska ali mi netreba jednostavno vec sam napisao da imam 064 i pored te mi je ova bezpotrebna pa buh uzeo neku od 3.5ks..uzgred koju ti imas?

U Novom Sadu je Peras ovlasceni uvoznik za Stihl, i jedan prijatelj mi je pricao kako oni uvezu burad sa 200l ulja i onda oni to pakuju u manju ambalazu. Al to je sve pitanje..
tako je i kod nas Sa Sthil uljima.. Uvoze se u buradima od 200l iz više razolga; jeftiniji prevoz, jeftinija cijena za ulje u refuzi. tako svaki srevis uzme jedno bure i sipa u bočice od 0.1l, 1l. Sami poglerdajte da je ulje na veće pakovanje mnogo jeftinije.

tako je i kod nas Sa Sthil uljima.. Uvoze se u buradima od 200l iz više razolga; jeftiniji prevoz, jeftinija cijena za ulje u refuzi. tako svaki srevis uzme jedno bure i sipa u bočice od 0.1l, 1l. Sami poglerdajte da je ulje na veće pakovanje mnogo jeftinije.

Ja kupujem u jednoj radnji Stihl ulje, litra je oko 800din. Ja sam prvo mislio da je kopija, ali lik koji tamo radi(dobri smo prijatelji, ne bi ma lagao) kaze da oni kupuju od Perasa, tj on to pakuje. E sada mene kopka zasto Peras koji je uvoznik isto to ulje prodaje za 1300din (nisam siguran za cenu, mozda je 100+-din).

Nazad
Vrh