rista
Član
Ja na Huskavarni sam za svo ovo vreme zamenio dva maca a mislim da je 90 godiste a godisnje potrosim dva lanca sigurno,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
napisao sam da kod nas ovlasceni servis Husqvarne drzi moj drugar,koji mi je izasao u susret davsi mi testeru na 4 rate bez ikakvog pokrica (cekovi,platni spisak...),ali odmah je usledila kontrausluga,da skine husq. mac jer je vec prodao jednoj musteriji a nije imao na stanju (nesto je muvao sa popisom) pa me je pitao da stavi Oregon,kako sam vec kod njega uzimao te maceve naravno da sam pristao,zbog togo je na njoj taj mac.Sto se tice lickanja,nema tu posebnog sredjivanja,posle rada nekih 20-ak minuta odvojim za redovno ciscenje i to je to.pitanje jedno za dejana gledam sad na prethodnim stranicama slike tvoje husqvarne ali kako je na njom oregon mac?jel si ti ti kupio ili si dobio uz nji znam da idu original husqvarna macevi..al si ih ulickao svaka cast moje nisu takve bile kad sam ih kupio..
pragovi sadrze u sebi jednu od najkancerogenijih materija kao i bandere zbog toga se i zamenjuju betonskim pa je vrlo velika verovatnoca da posle secenja imate velikih zdravstvenih problema.bagrem spada u srednje tvrda drva,bukva,cer su mnogo tvrdja,jos kad su suva j...jeza u ledja,ali najveci potrosac lanaca su zeleznicki pragovi (sliperi),izbegavajte to po svaku cenu
NE koristite 2t ulje sa Nisovih pumpi i evro premijum benzin za mesavinu.mesavina je pravljena sa6 % ulja ali je posle nedelju dana testiranjem utvrdjeno da je nedovoljno ulja u mesavini?
HvalaKad ste veće započeli o 2 T uljima što mislite da li su Sthil HP i Husqvarna HP ulje jedno te isto. Poznato da je da i Sthil i Husqvarna ne proizvode ulja već to za njih radi neka veća kompanija a oni ih prodaju samo pod svojim imenom.
@Crnobrnja 93 odlično očuvana pila
Kako moze biti kopija kod ovlascenog distributera husqvarne i stihla ? Ako ga kupujes na pijaci verovatno je kopija.