AcA OPEL
Član
Ima je moj komsa par godina.Fina testerica,bas mi se svidja,a i njega dobro sluzi.Nije za deblja drva,ali on je seko sa njom neka bas debela samo sto je zajebancija teska.U principu za povremenu upotrebu odlicna testera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel neko ima HUSQVARNU 445?? Kako su se pokazale te testere? Inae koliko mi se cini to je oviji model... Razmisljam se da uzmem nju
same marke su dosta dobre,opet zavisi sta planiras raditi,dakle amaterski,poluprofi,profi,jer samo IME ne znaci nista ako se izabere pogresan model,uzgred Jonsered / Husqvarna je ista stvar,razlika je u boji i malo u dizajnu,uglavnom im je ista majkaLjudi treba mala pomoc dvoumim se izmedju Dolmara i Jonsereda cene polovnih su do 150e i dali ima delova za hjih na nasem trzistu.Pozdrav.
Kakva su vaša iskustva s električnim oštračima lanca kao npr. ovaj einhell na slici. Imam problema s ručnim oštrenjem lanca, kao što kažu nemam ruke za dobro oštrenje. Valjada zato što motrku koristim povremeno a ne svaki dan. A svi zanaju da je najteže raditi s tupim lancom, a i smrt je za pilu. Zato sam razmiljo da kupim ovakav hobi električni oštrač
sigurno si mislio "turpije",nikad nisam probao tu foru,mada mislim da je osecaj rukom najboljiprečnik burgije kojim se oštri, to je najbitnije.
Ništa, ostajem onda na turpiji. Problem većinom režem stare grede i daskepune eksera pa tu bezo zezneš lanac ako malo ne paziš. Neki dan sam kupio novi lanac za moju Husqvarnu 340 (to je joj treći za 6 godina). Još sam i pazrio staru tomos 650 onako u srednjem stanju optički nije nešto ali radi dobro.
@Sumadinac-Gruzanin na ovaj šablon misliš
Pošto ovakav imam, otakako sam ga kupio bio lanac je bio oštriji, ali nisam ga nikad mogao naoštriti kao što bude kad je nov.