Crnobrnja93
Član
Svecicu sam zamenuo pre neki dan i isto me
se desavalo,mislis da je problem u karburaciji?
Najbolje da das majstoru da izmenja membrane i da ponovo nasteluje karburator.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svecicu sam zamenuo pre neki dan i isto me
se desavalo,mislis da je problem u karburaciji?
ne razumem,naravno da sam samo komentarisao fotke,ali buduci da imam i stihl i husqvarnu (dve testere,dve mot.kose) moj glas ide svedjanima,jer poslednjih par gadina su ispred stihl-a,tako da ne shvatam da " sva sreca pa nema bas toliko naivnog sveta da se prevari sa reklamom."ko je to uzeo husqvarnin proizvod pa se zajebao?
Ugradi u tu stilku HHO generator i bog da te vidi,a taman nece ni da ti treba automatska kanta za sipanje goriva i ulja.Ma nisam mislio nista lose o husqvarni ali sam ja ipak za Stihl.Ima ovde kod nas u okolini za stihl vise delova po povoljnijoj ceni i meni su dostupniji.Husqvarna kantu sam kupio sa automatskim sistemom za sipanje ulja i goriva.Polomila mi se ona drangulija za benzin i zvao sam zastupnika i isao do trgovca i do dan danas nista mi nisu zavrsili.Za Husqvarnu su mi uglavnom trazili neke sumanute cene za delove i u proseku su bili delovi skuplji u odnosu na Stihl minimum 50 %.Zato sam definitivno odustao od Husqvarne.
Ugradi u tu stilku HHO generator i bog da te vidi,a taman nece ni da ti treba automatska kanta za sipanje goriva i ulja.
Dejan 351 i STIHL ima 2 godine garancije,to je minimalno po zakonu.
http://www.kupujemprodajem.com/macevi-za-stihl-35-40-45-50-cm-4328987-oglas.htm?filter_id=5831804
jesu ovo original macevi ili je jos jedna prevara u nizu?
To je opet ona varalica okacila oglas .Prevara ide opet na isti stos tako sto slika original mac a salje kopiju.
Pogledaj u ugao slike vidi se kutija od testere koje takodje pod drugim imenom prodaje.Zvao sam ga za mac i za lanac trazio sam da licno preuzmem ali se on vajkao kao da ne moze jer je na "terenu",Posle me je on zvao i navodno je rekao da moze ali uvece misleci da ce meni tad biti kasno ali sam i na to pristao pa je moj pasanac otisao da kupi to od njega.Naravno tad je sve bilo jasno u pitanju su neke bedne kopije.
http://www.kupujemprodajem.com/macevi-za-stihl-35-40-45-50-cm-4328987-oglas.htm?filter_id=5831804
jesu ovo original macevi ili je jos jedna prevara u nizu?
za sta ti je potrebna ?Jel neko ima HUSQVARNU 445?? Kako su se pokazale te testere? Inae koliko mi se cini to je oviji model... Razmisljam se da uzmem nju
za sta ti je potrebna ?