Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dzoni 65 Posto si iz NS-a danas sam bio kod coveka u adicama i video da ima tako nesto i mislim da je bila 350e. I imao je i stihl 660 za 450e. Imao je jos nekih testera, evo ostavicu broj telefona pa ga nazovi i informisi se. 0637721602 Mirkopozz narode. jel moze mala pomoc? da mi kazete koliko vredi ova testera u ovakvom stanju? hocu da znam pre nego sto zovem coveka a ovaj model mi se najvise svidja. u pitanju je husqvarna 359
http://www.kupujemprodajem.com/motorna-testera-Husqvarna-359-4128080-oglas.htm?filter_id=5998239
Vidi ima li neka Italijanka za mene kod tog cige?
za Mirka samo reci hvale,vec sam saradjivao sa njim, Stihl FS 90 besprekorna mot.kosaDzoni 65 Posto si iz NS-a danas sam bio kod coveka u adicama i video da ima tako nesto i mislim da je bila 350e. I imao je i stihl 660 za 450e. Imao je jos nekih testera, evo ostavicu broj telefona pa ga nazovi i informisi se. 0637721602 Mirko
za te pare se isplati da joj uradis i generalnu,pa i ako ti tolika testera ne treba, lepo je udajIma šanse da mi rođak donese jednu iz inostranstva, polovnu, za 250 evra, samo ne znam u kakvom je stanju...
Što, bre ljudi eksperimentišete sa Ciganima i sumnjivim polovnjačama "sa Zapada" ma koje da su marke?
Otkud tim Ciganima toliko više tih polovnih bicikala i polovne tehničke robe "sa Zapada"? Kao da su Zapadnjaci sisali vesla pa to tek tako budzašta prodaju kad im rikne prva svećica. Da li bi neko od vas prodavao polovnu testeru ako je još uvek čemu? Od koga oni to tamo nabavljaju po 20-30 evra? Da li možda od svojih pijuna, obijača vikendica? To je ili krš živi ili kradena roba. U svakom slučaju ne preporučujem.
Lepo može kod nas da se kupi za sitne novce ganc nova Dolmarka ili Viladžerka sa dve godine garancije i gospodin čovek - Bog da te veseli, a ne da se tu bez potrebe izlažete riziku i kupujete mačku u džaku. Ja sam pre pet godina pazario Viladžerku i istina, brzo je crkla ali poslao sam je u ovlašćeni servis i od kako su je naši(srpski) majstori utegli, radi kineska testera bez problema. Sipaj, ulje, gorivo, menjaj lance i svećice i teraj! Ta je meni pre dve i po godine isekla hektar močvarne šume, a nasekla je već silne kubike ogrevnog drveta različitih vrsta i po koje stablo kod kuće i po komšiluku. Davao sam je čak i na zajam proverenima pa i dan danas radi.
Ako vam je imperativ baš original Šilovka ili Huskvarna ima i to da se kupi novo i sa garancijom.
Baš na to sam i mislio...za Mirka samo reci hvale,vec sam saradjivao sa njim, Stihl FS 90 besprekorna mot.kosa
- - - - - - - - - -
za te pare se isplati da joj uradis i generalnu,pa i ako ti tolika testera ne treba, lepo je udaj
Jes da nije o temi, ali mi je usko vezano, valjda i drugima...
Moze li neko da mi preporuci kvalitetan cekic za cepanje trupaca od 2,5 - 3 kila?
Godinama kupujem te ovaj, te onaj i za sezonu ih toliko zamrljim da su neupotrebljivi...
Nevazno je da li ima drsku ili ne.
Hvala.
Jes da nije o temi, ali mi je usko vezano, valjda i drugima...
Moze li neko da mi preporuci kvalitetan cekic za cepanje trupaca od 2,5 - 3 kila?
Godinama kupujem te ovaj, te onaj i za sezonu ih toliko zamrljim da su neupotrebljivi...
Nevazno je da li ima drsku ili ne.
Hvala.
Fosters jeste dobra stvar ali covek je pitao za cepanje trupaca,tesko ces sa malj sekirom cepati trupce,znaci njemu treba cekic ili samo malj kojim ce tuci klinove
- - - - - - - - - -
Na ovakvu sekiru sam mislio http://www.struc-holding.com/struc/index.php?id=products&catid=[pblock1.category]&pid=409&language=EN
Ja sa njom cepam cvornate trupce do 1500 mm i panjice direktno na zemlji.