Motorne pumpe za vodu

Сад гледам семеринг до магнета је окренут што се мене тиче како треба опруга ка радилици а на другој страни ка радном колу опруга?

Zdravo imam villager wp36p ima neki problem.
Ima nemiran rad I izbaci crni dim.
Cuje se menjanje zvuka,cistio Sam izduvna kutija Ali ne se promenio nista.

Mogu li se te motorne pumpe prigusiti malo na gasu kako bi se smanjio protok? Tipa, ako imam neku pumpu koja ima xx protok a meni je dovoljno xx/2 protok pa da stavim gas na pola

izmedju Bačkog Jarka i Temerina pre je bila firma BSB Agro. Proizvodili su tifone. Zna li neko jel postoji ta firma još i kontakt. Na internetu nisu dobri brojevi. Hvala unapred

Zdravo imam villager wp36p ima neki problem.
Ima nemiran rad I izbaci crni dim.
Cuje se menjanje zvuka,cistio Sam izduvna kutija Ali ne se promenio nista.
Dali kapa svećici nije labava? Ako poskakuje u radu,povrememo gubi struju i samim tin nepravilno radi...

Црн дим хоће за избацује од вишка горива или сауг не врати до краја. Ако и нема добар контакт струја је довољно јака да баци варницу на свећицу и 1 цм па ће мотор радити.

Dali neko zna koliko se izgubi pritisak na motornoj pumpi zavisno od dubine usisa. Zet kupio wilager pumpu HPWP 30 P, i jedva goni 10 pištolja, a tomos prošle godine radio dobro 10 pištolja. Prošle godine voda bila na 5m a ove godine je na 6m.

Sa traktorskom pumpom vukao iz bunara sa 6m,pritisak na tifonu bilo 5bari.ukopao traktor 3m,sada je voda na 3m od ventila a pritisak bez problema 7bari

Danas smo dobili dosta bolji pritisak, izbacili smo usisno crijevo fi 50 a stavili alkatan fi 63, sad goni 10 pištolja sa 2/3 gasa, mogao bi se dodati još koji pištolj.

Verovatno je jedan klip. Pitaj te iz Besta da ti daju broj nekog od kupaca takve pumpe tj. agregata. Od njih ćeš najviše saznati za mogućnosti takve pumpe. Ima tu dosta caka, da li je voda iz kanala ili iz bunara, da li je dizna 16 mm ili 24 mm, da li je top ili kišna rampa, koliko vode troši za namotavanje tifona.

Nazad
Vrh