grunt
Član
Сад гледам семеринг до магнета је окренут што се мене тиче како треба опруга ка радилици а на другој страни ка радном колу опруга?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Smenio svekica alo opet isto.Zdravo imam villager wp36p ima neki problem.
Ima nemiran rad I izbaci crni dim.
Cuje se menjanje zvuka,cistio Sam izduvna kutija Ali ne se promenio nista.
Ostaje provera paljenja , možda Bobina, možda se pomerilo kompletno paljenje . Kreni od toga.Smenio svekica alo opet isto.
Neki predlog sta moze da bude?
Dali kapa svećici nije labava? Ako poskakuje u radu,povrememo gubi struju i samim tin nepravilno radi...Zdravo imam villager wp36p ima neki problem.
Ima nemiran rad I izbaci crni dim.
Cuje se menjanje zvuka,cistio Sam izduvna kutija Ali ne se promenio nista.
Koji je motor? Koliko klipova?antor pumpa ulaz izlaz f90 navodno max 1350 l. Da li to može da tera tifon 75/350
Ali to je gubljenje na prva tri metra . A na 7 ili 8 metru može biti gubitak i 90%. Tako da na svaki metar dubine je mnogo veća razlika od tih 0.66 tj opterećenje za pumpu je sve većeto je oko 0.66 bari po metru.
ne znam koliko klipova ali motor je od 18 ks. Ako ti nije teško pogledaj sajt firme best i co pa vidi pumpu košta 366000 dinKoji je motor? Koliko klipova?