Pa lepo metalni buric na kom je cesma za povlačenje vode koji stavim na cev a sa pumpe crevo do burica...Kako preko burica?
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Pa lepo metalni buric na kom je cesma za povlačenje vode koji stavim na cev a sa pumpe crevo do burica...Kako preko burica?
Ako je ta Wurt četvorotaktna i vakum onda je par svetlosnih godina ispred tomosa, a mala je razlika u ceni. Imam i tomos, znam šta je zajebancija sa njim. Sada stoji kao ukras.Pozdrav ljudi. Potrebna mi je motorna pumpa za vodu i u ponudi ima nova sa dvije godine garancije i to je FARM odnosno WURTH za 160€ a ima i polovnih TOMOS, jedna ona plava stara iz 1978 i ona crvena iz 1989 cini mi se. Cijene se krecu oko 100-110€ (navodno remontovane) odnosno 70€ za ovu drugu neremontovanu. Sta izabrati i na sta obratiti paznju prilikom kupovine polovnih i kako ih testirati?
Al sam ja prebacio, ovo je tema o motornim pumpama.Cek da pitam ovde posto nisam znao da ima teme za pumpe.
https://poljoinfo.com/threads/bušenje-bunara-na-njivama.122/page-52#post-1738334