Djuka Crnogorac
Novajlija
- Učlanjen(a)
- 4 Mar 2011
- Poruka
- 13
Odg: MOTORNA PRSKALICA /ATOMIZER
hvala ti, malo si mi volje dao, ja imam 150 vranaca i 100 vockica starosti oko 4 godine, za to ce jedino on biti koristen , inace pazim masine dobro. a kad budem zasadio oko 1500 jabuka za koliko imam mjesta na livadu a to ce biti boze zdravlja kad odradim jednu mirovnu misiju onda cu kupovati profesionalnu masinu kao sto je sthill , znam ja dobro sto je ta masina, nema limita, pozdrav pa nalijepi te slike , a i ja ga cekam sjutra da ga sklopim i odmah crveno ulje da se prska pozdrav
Matke sjutra kad ga upalim oce li mu biti dosta 1 h da se razradi onako na ler da radi, Villager je za nas sirotinju zakon stil ce se kupiti kad se budem profesionalno bavio sa preko 1000 stabala, bitno je da mene ovaj dm 14 sluzi do tad i da prska u vis , pozdrav i hvala !
hvala ti, malo si mi volje dao, ja imam 150 vranaca i 100 vockica starosti oko 4 godine, za to ce jedino on biti koristen , inace pazim masine dobro. a kad budem zasadio oko 1500 jabuka za koliko imam mjesta na livadu a to ce biti boze zdravlja kad odradim jednu mirovnu misiju onda cu kupovati profesionalnu masinu kao sto je sthill , znam ja dobro sto je ta masina, nema limita, pozdrav pa nalijepi te slike , a i ja ga cekam sjutra da ga sklopim i odmah crveno ulje da se prska pozdrav
Post je spojen: [time]1299434534[/time]
_________________________________________________Matke sjutra kad ga upalim oce li mu biti dosta 1 h da se razradi onako na ler da radi, Villager je za nas sirotinju zakon stil ce se kupiti kad se budem profesionalno bavio sa preko 1000 stabala, bitno je da mene ovaj dm 14 sluzi do tad i da prska u vis , pozdrav i hvala !