j00j4nt200
Član
Gde se nalazi filter vazduha na Villager DM14?
Meni je otpao filter vazduha a trebalo mi hitno da prskam, majstor zamenio sa filterom od gas maske, radi bolje nego orginalni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde se nalazi filter vazduha na Villager DM14?
Leđna prskalica samo za hobi nikako za profi rad. Odu ledja brzo.Onaj sto se nosi na ledjima? Imam ja Komatsu Zenoah,original japanac,24 litra boca. Mnogo dobra stvar,prskam sve sa njim. Jedina mana je sto nema pumpu pa ne moze bas vertikalno da baca.Cak sam i psenicu prskao sa njim.
Sent from my A6 using Tapatalk
Istina,nije bas najlaksa masina za raditi. Sticajem okolnosti ja sam sa mojim atomizerom prskao 0.6 ha psenice ( mokro bilo za traktor) i 1.5ha kukuruza malog protiv pipe ( opet mokro bilo) a najgore je bilo kada sam prosle godine poprskao 3 ha kukuruza visine 3m,u oplodnji bio i zlatica jr krenula da unistava svilicu.Zamisli patnje izmedju redova sa 30kg na ledjima,4 reda lijevo i 4 desno prskao insekticidom sa vojnom gas maskom...Leđna prskalica samo za hobi nikako za profi rad. Odu ledja brzo.
Poslato sa HUAWEI GRA-L09 pomoću Tapatoka
Leđna prskalica je za prave muškarceLeđna prskalica samo za hobi nikako za profi rad. Odu ledja brzo.
Poslato sa HUAWEI GRA-L09 pomoću Tapatoka