Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
talianu uzeo sam DM14 PE ako može da mi pojasniš rukovanje.Ja imam 14-ticu i prezadovoljan samJedna ručica služi za brzinu motora odn, br. obrtaja ventilatora a druga za protok vazduha u vent.U rezervoaru nema pritisak nego radi na principu slobodnog pada .S obziirom da kada duva na cevi gde se nalazi izlaz sreddstva dolazi do stvarnja vakuma faktički taj protok vazduha izvlači iz cevi tečnost koja je ionako pod pritiskom slobodnog pada.Ja sa mojim mogu da prskam i pod uglom od 90 stepeni.Ima ručica kojom se šteluje protok tako da zavisi šta prskam tako podešavam inače sam prve godine i ja trčao ko sumanut voćnjakom jer se za čas ispraznio.Učite sa vodom i protok podešavajte prema vašem načinu prskanja i brzini a nemojte vi njemu da služite nego on vama.
Smiki da li može da se zatvori ventil koji pušta tečnost da ga stavim na stop i da koristim atomizer da se razradi. Drugo probao sam sa otvore i ovaj na vrhu stavio na 1 i sve funkcioniše nego na auspuhu izbacuje što ulja što crnu uljnu masu nije mnogo i da li je to normalno. Ugasio se dva puta sam tako da je svećica bila zamašćena pod mešavinom 1:25 pa sam stavio drugu svećicu i gašenja nema sve funkcioniše i pitam se da li je to novo po izgledu OK. Pozdrav.prvi ventil protok tecnosti na dizni, pise u uputstvu koliko koji polozaj pusta tecnosti u minuti mislim da je polozaj 1. 3 litra u minuti, drugim ventilom pustas i zatvaras tecnost na diznu a treci se koristi kad se atomizer koristi za zaprasivanje i nema veze sa tecnoscu, i nemoj daga koristis bez tecnosti u rezervaru otice pumpa
Babin gde si uzeo DM14PE. Ubaci foto. Pozdrav.Pozdrav,molim za pomoc,kupio sam atomizer Vilager DM14 PE uz njega sam dobio u kesici plasticno postolje sa rupama na njemu i krucnu resatku da li to treba montirati ili se to koristi za prskanje sa praskastim materijama i sta je prskanje praskastim materijama.Hvala unapred.
Mozda ti ove moje fotke pripomognu
http://poljoinfo.com/showthread.php?1463-Motorna-prskalica-Atomizer&p=1171935&viewfull=1#post1171935
ja sam kupio dm14pe nema jos godina do sada bio dva puta na reklamaciju .glavni problem pumpa procuri i voda ulazi u ventilator i curi po ledjima. sto se tice visine prskanja ne prelazi mozda tri cetiri metra. slomila se plastika sto nosi mlaznicu. mogu reci da je nuzno zlo kada nemas pare za bolje. sve u svemu teski kinez