Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Smiki koji uzeti DM14P ili PE. Pozdrav.malo jaci motor na pe, potrosnja je jako mala , sve na atomizeru je upakovano pod plastiku i filter i karburator,
pumpa na atomizeru se ne podmazuje
kupi pe razlika je 20euraSmiki koji uzeti DM14P ili PE. Pozdrav.
Послато са 6044D уз помоћ Тапатока
opet cu ja o 14pe, danas sam ga preuzeo iz servisa, bila je otisla pumpa iz razloga sto mi je ostajao bez tecnosti a po majstorovom stalno mora biti vode u pumpi kad radi,
probao sam i koliko baca tecnost u vis 5 metara sigurno a tako i po horizontali
jeste bio pod garancijom a curila je voda iz pumpe popravili za tri dana sutra cu da probam kako radikoji su bili simptomi kvara,jel pod garancijom?mene zafrkava PS-15E, neće raditi pod punim gasom ,zagrijana a čok isključe,.zamjenio sam svjećicu al opet isto.pomoć!
jeste bio pod garancijom a curila je voda iz pumpe popravili za tri dana sutra cu da probam kako radi
Ocisti diznu u karburatoru. Skines donju posudicu -lonce i ocisti a videces diznu i odvrni i produvaj jer od aditiva i koje cega hoce zapusiti i nikad neostavljajte da se ugasi i ostane bez goriva
naparavio rečeno,ali ista stvar.sutra ih zovem pa nek ju servisirajusutra ujutro,pa javim rezultat
Moja greska P15 ima mali motor i karburator ko na trimeru a identican je ko moj ps20. Kod polugice sauha vidi jel ima jedan vijak otprilike je na sredini karburatora i ima oprugicu na sebi. Odvrni ga pola kruga pa vidi hoce li prokinuti.